2014. nov 12.

az anyatigris vízuma

írta: Lmagazin
az anyatigris vízuma

vida.jpg

Nem hozott túl sok sikert a NAV elnökének az USA nagykövetségen ejtett tegnapi rajtaütése. Az viszont legalább kiderült, valami haszna mégis csak van néha a HírTv stábjának, tolmácsolhatott az elnök asszony és az amerikai ügyvivő között. Mivel a többszemközt lezajlott beszélgetésen nem jutottak sokkal közelebb Vida kitiltásának részleteihez, Goodfriend ügyvivő azt tanácsolta, ha valóban meg akarja tudni a részletesebb indokokat, adjon be vízumkérelmet. Első felindulásában a NAV feje határozottan ki is jelentette, beadja a kérelmet.

Mára a helyzet megváltozott. Ügyvédjével meghányták vetették a dolgot, és úgy döntöttek, kár az energiáért, úgysem tudnak meg semmit. Érdekes pálfordulás. Bár lehet, valóban igaza van Vidának. Mi a csudának adjon be vízumkérelmet, minek töltögessen mihaszna papírokat, mikor úgysem utazhat. Meg egyébként is utálja az államokat. Meg még a végén esetleg valóban kiderül valami nemvárt dolog.

Azért, ha én Vida Ildikó lennék, minden adószedő anyatigrise, és tudva tudnám, tigris létemre ma született bárányként vagyok ártatlan mindenféle korrupciós ügyben, csak venném a fáradságot. Ha valóban olyan nagyon kényes lennék a becsületemre, na meg az általam képviselt állami intézmény hírnevére, mégis csak beadnám azt az amerikai vízumkérelmet.

Szólj hozzá