2017. már 20.

Habonyék berágtak: jön az alkohol szonda?

írta: Lmagazin
Habonyék berágtak: jön az alkohol szonda?

kucsak_sajto.pngEgy vasárnap délelőtt is elég volt Kucsák László, fideszes országgyűlési képviselőnek ahhoz, hogy lenullázzon egy közel egy éve tartó, milliárdokból sulykolt kormányzati propagandát arról, hogy Magyarország szerintük erősödik. Kucsákot az Orbán kormány alatt lezüllesztett egészségügy helyzetéről kérdezték a sajtó tájékoztatója végén, amire azt a választ adta, hogy "ilyen rossz helyzetben lévő gazdaságban sajnos nagyon gondosan kell mérlegelni azt, hogy mely területeken milyen lépésekben valósítható meg béremelés például".

A Kucsák környezetéből nyilatkozók szerint a rendkívül szerencsétlen elszólás miatt Habonyék dührohamot kaptak. A pártvezetés pedig kilátásba helyezte, hogy a választásokig hátralévő időben csak olyan képviselőket engednek a kamerák elé, akik felkészültek és nincsenek alkohol hatása alatt.

Az egészségügy katasztrofális helyzetét jól mutatja, hogy a legutóbbi felmérés szerint a magyarok kétharmada már a korábban népszavazáson elutasított, alkalmankénti 300 forintos vizitdíjat is megfizetné a sikeres gyógyulás érdekében.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság alkohol szonda pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló