Lőrinci Magazin

A XVIII. kerület független hírportálja

2018. ápr 05.

Titkolják az átjelentkezők számát

írta: Lmagazin
Titkolják az átjelentkezők számát

672b74a9a87d6159fdd78ee50c248b800d53b9ae.jpg
A kerületi Választási Bizottság többszöri kérés ellenére sem hajlandó kiadni, pontosan hány személy fog a kerületben szavazni átjelentkezéssel. Se azt nem tudni, hogy a hátron túli településekről hányan jelentkeztek be Pestszentlőrincre, vagy Pestszentimrére, sem azt, hogy más magyarországi, vagy budapesti lakóhelyről hányan jelezték azon szándékukat, hogy a mi kerületünkben adják le voksukat most vasárnap. 

A titkolózás azért is különösen gyanús, mert épp a napokban lepték el a sajtót azok a tudósítások, amelyek szerint több száz, esetenként több ezer külföldi kettős állampolgár jelent meg a hazai településeken. Persze csak papíron.  
Mivel a Fidesz tábora jelentősen megcsappant az elmúlt időszak ...
Tovább Szólj hozzá

választás csalás átszavazás Pestlőrinc Pesti Imre választás 2018

2018. ápr 03.

Garancsi teherautói lepték el Pestszentimrét!

írta: Lmagazin
Garancsi teherautói lepték el Pestszentimrét!

29693941_879585438887062_1326399925_o.jpg

Újabb botrány érik Pestszentimrén miután kiderült, hogy a hivatalok asszisztálásával csak Pestszentimrén száguldanak keresztül Garancsi István fideszes Oligarcha dömperjei. Az ügyre a Tizennyolcadik Kerületi Polgárok Egyesülete nevű civil szervezet hívta fel a kerület vezetésének figyelmét, akik a cselekvés helyett „Sorosozással”  feleltek.

Leggyakrabban 70-80 kilométeres sebességgel konvojban száguldó,20-30 tonnás dömperek jellemzik Pestszentimrén a Dózsa György utca forgalmát.. Ezek a nehéz járművek csak különleges engedélyek birtokában használhatják a közutakat. A rendelkezésünkre álló dokumentumokból az derül ki, hogy a hivatalok asszisztálásával úgy sikerült engedélyhez jutniuk, hogy elvben nem csak a kerület ...

Tovább Szólj hozzá

ughy attila lévai istván zoltán pestszentimre alkalmatlanság gondatlanság kucsák lászló Fidesz XVIII garancsi oligarcha

2018. ápr 01.

A XVIII. kerület választása: Kunhalmi Ágnes

írta: Lmagazin
A XVIII. kerület választása: Kunhalmi Ágnes

agi_168_webre.JPG

Április 8-án választ az ország. Remélhetőleg minél többen elmegyünk, hogy leadjuk voksunkat, hogy beleszóljunk mindennapjaink alakulásába. Ez az a nap, amikor nem foghatjuk másra, akármilyen külső körülményre vagy akaratra sorsunk alakulását. Csak rajtunk múlik, hogy hajlandóak vagyunk-e 5 perc sétára a jövő alakításáért. 

A XVIII. kerület különleges szeglete Budapestnek. Kertes, családi házak, panelépületek, lakópark, téglaházak egyaránt tarkítják kerületünket, kispénzű családok és jobb módúak békésen élnek egymás mellett. Mindenki nyugodt, kiszámítható fejlődésben érdekelt: azt szeretnénk, hogy mi és gyerekeink is jobban éljenek egy évtized múlva, mint ma.

Kerületünkben bőven akadnak megoldandó ...

Tovább Szólj hozzá

pestszentimre Pestszentlőrinc Kunhalmi Ágnes 18 kerület választások 2018 Változást! Most!

2018. már 22.

Foggal körömmel védi a kamupártokat a kerületi választási iroda.

írta: Lmagazin
Foggal körömmel védi a kamupártokat a kerületi választási iroda.

Foggal körömmel védi a kamupártokat a kerületi választási iroda. A választás tisztasága felett őrködni hivatott szervezet legutóbbi ülésén többségi szavazással akadályozta meg, hogy kiderüljön, történt-e választási visszaélés.

Eddig számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a fideszes jelölt ajánlóíveiről másolta a Lendületben Magyarországért nevű kamupárt az ajánlásokat. A sort Zugló nyitotta. Itt tételesen kiderült , hogy 27 esetben egyezik az ajánlások sorrendje a Fidesz és a Lendületben Magyarországért nevű kamupárt ajánlóívei között. A helyi jelölt Lévai Katalin ki is esett. Az ipari méretű hamisítás következő buktája Újpalota volt . Itt is személyi és sorrendi azonosságok merültek fel. Az ügy két ...

Tovább Szólj hozzá

csalás pes fidesz-kdnp cselovszky jenő Pestlőrinc választások 2018 Dr. Bakor Péter Ádám Dr. Nemeskéri Kutlán Endre

2018. már 16.

Kádár Tibor cégének autójával rongálják az ellenzék plakátjait.

írta: Lmagazin
Kádár Tibor cégének autójával rongálják az ellenzék plakátjait.

image_6483441.JPG

Kádár Tibor, fideszes önkormányzati képviselő cége, a NON STOP Hostess Kft. által bérelt gépjárművel rongálták Oláh Lajos, DK-s politikus plakátjait. A rongáló gépkocsit maga Kádár Tibor bérelte.

Az Index számolt be róla, hogy Teréz- és Erzsébetvárosban szisztematikusan letépték és tönkretették a választási plakátjait az ellenzéki politikusnak.  Mivel megvolt, hogy milyen autóval távoztak a plakáttépkedők, Oláhék utánajártak , mert kiderült, osztrák rendszámú volt a kocsi.

olah_felhivas.jpg

A kocsit Ferihegyen bérelték egy osztrák cégtől. Aztán Oláh azt is kiderítette, hogy szerinte ki a sofőr, és hogy milyen cég alkalmazottja. Mint kiderült az autót Kádár Tibor, a kerületi Fidesz képviselője bérelte, és ő vezette . A DK-s ...

Tovább Szólj hozzá

bűncselekmény lakatos lakótelep Fidesz Pestlőrinc Pesti Imre Kádár Tibor lipták telep

2018. feb 28.

Megfúrták Kucsák teniszstadionját?

írta: Lmagazin
Megfúrták Kucsák teniszstadionját?

A Városliget, a Római part, vagy éppen a Péterhalmi erdő után a Margit-szigeten található fák is veszélybe kerültek, amikor egyéni képviselői indítványra egy abnormális méretű teniszstadion építésére adott zöld utat a parlament fideszes többsége. Az egyik előterjesztő Kucsák László volt.

A javaslat szerint jövő év december 31-ig kell megépülnie a Hungarian Open ATP World Tour tenisztorna lebonyolításához szükséges stadionnak, ami 26 méter magas, és legalább 14500 négyzetméter alapterületű lehet. A magasság azért is érdekes,mert az épület így magasabb lenne, mint a Groupama Aréna.

tenisz.jpg

A beruházást a Fidesz stratégiai jelentőségűnek tartja,ezért nem nyílt, hanem eleve korrupciós meghívásos közbeszerzést hirdettek, ...

Tovább Szólj hozzá

korrupció pestszentimre alkalmat kucsák lászló Pestlőrinc faírtás

2018. feb 27.

Az emberek vérlázítónak tartják az egészségügy helyzetét

írta: Lmagazin
Az emberek vérlázítónak tartják az egészségügy helyzetét

Változást! Most!

agi_236_webre.JPG

Az egészségügyből az utóbbi években kilopott 300 milliárd forintot vissza kell tenni a rendszerbe. Az orvosok, orvosvezetők feladata pedig nem a hamis propaganda gyártása és terjesztése lesz, hanem a betegek szolgálata, és a gyógyítás. Pestszentlőrinc-Pestszentimre MSZP és a Párbeszéd által támogatott képviselőjelöltje, Kunhalmi Ágnes szerint sok apró lépéssel komoly, érezhető változást lehet elérni az egészségügyben.

A legfrissebb hírek szerint a kormány arra kötelezte a kórházigazgatókat, hogy hetente két jó hírt produkáljanak, vagyis akár történik hírértékű esemény a kórházban, akár nem, a beteg egészségügy gyógyulásáról szóló jó hírek gyártása kötelező.

A hírgyártási kvóta rosszízű termelési ...

Tovább Szólj hozzá

egészségügy ellenzék pestszentimre MSZP Kunhalmi Ágnes Pestlőrinc Változást! Most!