2013. máj 27.

A legkisebbeket ünnepelték a kerületi szocialisták

írta: Lmagazin
A legkisebbeket ünnepelték a kerületi szocialisták

fotó (10).JPGA gyermeknap alkalmából szombaton a Kápolna dombhoz várták a gyermekeket a kerületi MSZP  által szervezett gyermeknapi programokra.

A legkisebbek és a rendezők szerencséjére szinte egész nap jó idő várta a Kápolna dombra kilátogatókat, ahol számos érdekes és népszerű programmal várták a szervezők a gyermekeket és szüleiket. Érdekes programokkal, urgáló-várakkal, kézműves foglalkozásosokkal rajzversennyel és különféle nyereményjátékokkal készültek a gyermekeknek. Szaniszló Sándor kerületünk fővárosi képviselője lapunknak nyilatkozva elmondta, pártjuk aktivistái és segítői több napig készültek a rendezvényre. Szombaton reggel 7 órától már a sátrakat állították és a helyszínt rendezték. Elmondása szerint mindez azonban megérte, hisz nagyon sok gyermeknek sikerült örömöt okozniuk.

A rendezvényen fellépett többek között a Nemes fitnes csapata, szórakoztatta a kicsiket Moha-bá és Richie bohóc is. Emellett arfestéssel, kézműves foglalkozással, kvízjátékkal és rajzversennyel is várták az érdeklődőket. A rajzverseny és a kvízjáték résztvevők közül mindenki ajándékot és emléklapot kapott.

fotó (12).JPG

Még több fotó a rendezvényről itt.

Szólj hozzá

gyermeknap szaniszló sándor pestszentlőrinc pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre; szaniszlo sandor