2011. feb 14.

Megdöbbentő állapotok a Közdűlő úton

írta: Lmagazin
Megdöbbentő állapotok a Közdűlő úton

A korábbi években rendszeres témája volt az önkormányzati híreknek, hogy a Péterhalmi parkerdőben milyen változások, események történtek. Örömmel adtak hírt az illetékesek a fejlesztésekről, közösségi akciókról, de ugyanígy számot adtak a problémákról, különösen a rongálásokról.

 
Szerkesztőségünk az utóbbi időszakban egy érdekes fejleményre bukkant, amire e sorok által szeretné felhívni a figyelmet. A parkerdő környéke - így különösen a Közdűlő út, illetve a Péterhalmi út - kifejezetten elhanyagoltnak tűnik. A Közdűlő út állapota és környezete egyenesen minősíthetetlen.
Az a téli hónapokban teljesen normálisnak mondható, ha az utak kátyúsodnak, de hogy már hosszú hetek óta nem sikerül átmenetileg sem javítani a helyzeten és megelőzni a baleseteket, az elgondolkodtató. Az pedig különösen nyugtalanító, hogy abban az időszakban sem sikerül a szemét összegyűjtése, amikor józan számítások szerint nem akad túl sok munkája a kerület fenntartásáért felelős cégnek.

Kérjük az illetékeseket, hogy figyeljenek jobban a parkerdőink állapotára, mert a tisztaság elsősorban nem pénz, hanem odafigyelés kérdése!

Szólj hozzá

nem fidesz hazugság péntek szemét erdő tamás hozzá értés pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség péterhalmi