2011. jún 23.

Saját pénzből nem repült?

írta: Lmagazin
Saját pénzből nem repült?

A facebookon találtuk az alábbi cikket. Rövidítve, de a lényeget meghagyva közkincsé tesszük.  

Elképesztő folyamatot figyelhettünk meg tegnap a kerületi internetes hírvilágban.Történt ugyanis, hogy az Önkormányzat hivatalos honlapján megjelent egy hír, amely szerint jogászok vizsgálják az érzékeny lelkületű polgármester úrról megjelent állításokat. Katt
Lássuk mi is történt. Önmagában nonszensz, hogy az Önkormányzat hivatalos honlapja reagál egy gyakorlatilag noname blog értesüléseire, de ezen az apróságon lépjünk túl.
Nézzük a konkrétumokat. A hivatkozott honlapon az alábbi szöveg szerepelt (nagyitáshoz katt a képre).  
 
 
 
 
 
(szerkesztőségünk megnézte a képen látható, a szerző és a bp18.hu által említett honlapot, nos tegnapról mára teljesen átírták!)

 Próbáljuk visszafejteni a történteket:

A helyi Fidesz net kommandója valószínűleg kapott egy telefont, hogy „srácok gáz van, írni kellene valamit a témában”. Ők meg írtak. Az írást hivatkozásként meg átveszi az önkormányzat hivatalos honlapja, ahol ráadásul az önkormányzat lapjának nevében publikálják a cikket. (Városkép).

   Aki elolvassa a hírt, az 1. és 2 pont után biztosan megáll. Tehát az első pontban azt állítják, hogy Ughy Attila el sem utazott a küldöttséggel. A másodikban pedig, hogy azt a repülőutat, amelyre el sem utazott saját pénzéből fizette. Ezt a honlapot, és ezeket az állításokat pedig átvette, és forrásként behivatkozta az önkormányzat honlapja.

 a teljes írás ITT

Szólj hozzá