2011. júl 06.

Lekezelők

írta: Lmagazin
Lekezelők

Három ellenzéki szocialista javaslatot is vita nélkül készül lesöpörni a július 7-i képviselő-testületi ülésen a kerületi fidesz. Minden bizonnyal Ughy Attila polgármester személyes utasításának eleget téve döntöttek így előzetesen az oktatási bizottság ülésén is, ahol a kétharmados többség nem tette lehetővé az ellenzéki előterjesztések napirendre tűzését sem.

A szocialisták arra próbáltak javaslatot tenni, hogy újra legyen a nyári szünetben a néhány év alatt a lakótelepi fiatalok által nagyon megkedvelt havanna sátor programsorozat, adjon vissza a Kerület egy műalkotást a jogos tulajdonosának, illetve szülessen helyi döntés a Fővárosi Vidámpark befogadásáról.

Ez utóbbi kérés előli elzárkózás teljesen szürreális, mivel Ughy Attila fővárosi képviselőként is jónak vélte egy vele készített interjúban a kezdeményezést.

Nehéz megszabadulni a gyanútól, hogy nincs másról szó, mint egyszerű erőfitogtatásról, annak a demonstrálásáról, hogy amíg Ők vezetik Pestszentlőrincet, valamire való ötlet csak a helyi fidesztől származhat.

Félő, hogy a nyári szünet alatt Tarlós István főpolgármester meghozza a saját döntését arról hova költözzön a Fővárosi Vidámpark, így a kerületünk támogató nyilatkozatatának hiányában elveszíthetjük az utóbbi évtizedek legjelentősebb fejlsztését, ami kerületi vállalkozók tucatjait és munkahelyet keresők százait hozná helyzetbe.

Szólj hozzá

fidesz polgármester átverés pestszentlőrinc kerület pestszentimre ughy xviii lekezelés elughyzás