2011. aug 31.

Nem mi hibbantunk meg!

írta: Lmagazin
Nem mi hibbantunk meg!

 Azt hittük áprilisi tréfa, vagy valami humor csatornát nézzük véletlenül, mikor értesültünk erről: 

A kormány kötelezővé teszi az Alkotmány Asztalának felállítását.
Egyetlen délutánjuk maradt a jegyzőknek, hogy intézkedjenek az úgynevezett „ALAPTÖRVÉNY ASZTALA” felállításáról a polgármesteri hivatalokban és körjegyzőségeken.

 Nem tévedés, csupa nagybetúvel kell írni, hogy ALAPTÖRVÉNY ASZTALA.
Egy külön helyiséget kell biztosítani az Alaptörvény számára, ahol az meg is rendelhető. A helyiségben egy asztalt és mellé egy széket kell elhelyezni. Az asztalra – amelyet szükséges üveglappal lefedni, és dekorációval ellátni - kerül majd az Alaptörvény, fölé pedig egy táblát kell elhelyezni „AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALA” felirattal. Az asztal és az Alaptörvény Asztalának „szolgálatára” és „gondozására” külön munkatársat kell biztosítani, aki szükség esetén az állampolgároknak is segítséget nyújt az Alaptörvény megrendelőlapjának kitöltésében.

http://atv.hu/cikk/video-20110831_gero_andras

A füzetet a 28. oldalon kötelező kinyitni, és úgy behelyezni a törhetetlen üveg alá ( gondolom azért ott, mert ott van az izé összefűzve, és látszódjon a kapocs).

Tessenek elhinni, nem a szerkesztőségünk hibbant meg, mi csak idéztük a kormány utasítását.

Reméljük Ughy Attila a lezárt polgármesteri folyosón állítja fel az ALAPTÖRVÉNY ASZTALÁT, hogy az is jól meg legyen védve (aképpen mint a wc-je tisztasága). Javasoljuk még Orbán képének kihelyezését is, hogy emelje a helyszín ünnepélyességét.

Azt még nem tudjuk, hogy az asztal szolgálójának fel kell e esküdnie az asztalara, pl "a dolgozó népet asztalt szolgálom" ?

Szólj hozzá