2011. sze 30.

A Blikk szerint Ughy az ország legnagyobb álláshalmozója!

írta: Lmagazin
A Blikk szerint Ughy az ország legnagyobb álláshalmozója!

A Blikk tegnap megjelent számának első oldala arról számol be, hogy az álláshalmozó képviselők 25-30 millió forintot vihetnek haza többletként a ciklus végéig.

A napilap tegnapi száma szerint Ughy Attila a rekorder a fideszes képviselők között. Kerületünk polgármestere 1 millió 230 ezer forintot visz haza az országgyűlési képviselői tiszteletdíján túl. Ezzel ő a legjobban fizetett álláshalmozó politikusa az országnak. Ezzel az eredményével Ughy Attila olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Rogán Antal és Pokorni Zoltán. Utóbbi két politikustársának nevéhez több, az országban komoly visszhangot, nem egy esetben pedig figyelmet kiváltó ügy kapcsolódik. Ez azonban nem mondható el kerületünk első emberéről. Példának okáért most mindenki gondoljon egy országos ügyre, amelyet Ughy Attila képvisel! Ezt követően mindenki gondoljon egy fővárosi ügyre, amelynek Ughy Attila az élharcosa, és végezetül most mindenki gondoljon egy olyan kerületi pozitív kezdeményezésre, amely  Ughy Attila nevéhez fűződik.

A megfejtéseket beküldők között kisorsoljuk a Révai-Nagy Lexikon legújabb kiadásából kiollózott "álláshalmozó" jelentése szócikket.

 

Szólj hozzá

álláshalmozás attila;ughy attila;