2011. okt 04.

Gyorshírcsárda - Ughy Attila lett a jogtalan juttatásokat vizsgáló parlamenti eseti bizottság elnöke

írta: Lmagazin
Gyorshírcsárda  - Ughy Attila lett a jogtalan juttatásokat vizsgáló parlamenti eseti bizottság elnöke

Miután Rogán Antalt megválasztották a Parlament Gazdasági bizottságának elnökévé, Budai Gyula vizsgálta a gyanús lakásvásárlásokat a HM-ben, majd Papcsák Ferenc elszámoltatásügyi kormánybiztosnak kellett magyarázkodnia a zuglói gyanús megbízási szerződéseivel kapcsolatban, érthetően csak Ughy Attila lehetett a "zelmúlt nyócév" jogtalan juttatásait vizsgáló parlamenti eseti bizottság elnöke. "Cipőt a cipésztől", kommentálta a hírt Szíjjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője, majd folytatta: " természetes, hogy olyan emberre bíztuk a jogosulatlan kifizetéseket vizsgálatát, aki maga is áldozata volt a Gyurcsány-kormány nemzetrontó tevékenységnek, és 2006 -'10 között csak 3 állást tudott ellátni. A nemzeti ügyek kormánya elkötelezett amellett, hogy elszámoltassa a korábbi pozícióhalmozókat, amúgy meg Gyurcsány a hibás".

Ughy Attila hangot adott annak, hogyan nagyon megtisztelőnek találja, hogy felfigyelt rá a miniszterelnök, és külön köszöni a Blikk vonatkozó cikkét:" A népnyomorgató szocialista kormányok alatt természetes gyakorlatnak számított, hogy egyes szocialista pártkatonák akár 2 pozíciót is betöltöttek. Ellenben a nemzeti ügyek kormánya elutasítja a pozícióhalmozást, ellenben minden dolgozni akarónak munkát biztosít, nekem konkrétan négyet, plusz a resztli. Amúgy elnézést, hogy pont Önt kérdem, de nem tudja véletlenül megmondani, hogy mennyi tiszteletdíjat szavaztak meg nekem, a bizottsági hely kapcsán?" - kérdezte a honatya szerkesztőnket.

"Nem szeretnénk senkit gyanúsítani, de már most több gyanús ételreceptet és kötcsei fényképet találtunk Gyurcsánnyal kapcsolatban, ami egyértelművé teheti, hogy tudatosan nem tett semmit a pozícióhalmozások ellen." - nyilatkozta Ughy Attila, majd elnézést kérve elrohant egy részmunkaidős állásinterjúra.

A cikk pusztán a kitaláció műve.

 

Szólj hozzá

fidesz ughy pestszentlőrinc pestszentimre álláshalmozás attila;ughy attila;