2011. nov 17.

Csöbörből vödörbe

írta: Lmagazin
Csöbörből vödörbe

Egyáltalán nem segít a devizahitelüktől megszabadulni kívánó családokon az a lehetőség, hogy a tartozásukat a jövőben forintban törleszthessék.

Első ránézésre vonzó a lehetőség, hogy 180 forinton fizessük vissza a jelenlegi 254 forintos svájci frankot, ám akinek nincs annyi tartaléka, hogy egyösszegben bevigye a bankba a tartozás összegét keserűen csalódni fog.

A próbálkozók egybehangzó beszámolója szerint a kedvezményes árfolyamon nyerhető hasznot azonnal elviszi a bankok forint hitelre felszámított 12-14 százalék körüli kamata, így a havi törlesztőrészlet jottányit sem csökken! Sőt, a jobb érzésű banki alkalmazottak akit lehet le is beszélnek az átváltásról, mivel a közeljövőben az ország egyre romló gazdasági helyzete miatt a forintkamatok erőteljes emelkedése várható. Könnyen lehet, hogy a forint hitel konstrukcióban a jelenlegi terheknél is magasabb részletek megfizetésére szólít fel a bank.

Nehéz szabadulni a gondolattól, hogy az egész átváltósdi csak egy célt szolgált, a tehetősek számára adni egy egyszeri kiugrási lehetőséget, ide értve a parlamenti képviselőket is.

http://gyor-adyvaros.network.hu/video/rendorterror_magyarorszagon/kilakoltatas_rendori_kozremukodessel

 

 

Szólj hozzá

orbán fidesz átverés xviii végtörlesztés