2011. nov 19.

Ughy ezt az adót is megszavazza

írta: Lmagazin
Ughy ezt az adót is megszavazza

A kerületünkben is erősen romló közbiztonság miatt, egyre többen tartanak kutyát nem csak a kertes házaknál, hanem  panelban is. Kénytelenek így is védekezni a bűnözők ellen, hiszen Ughyék a Városőrséget szétverték. Az eddigi négy polgárőrségből kettő ha működik -úgy ahogy-, mivel az önkormányzat teljesen megszüntette anyagi támogatásukat.

Az úgynevezett "rendőrségi pontokon", pedig csak röhögnek a rosszfiúk, megjegyzem joggal.

No de térjünk vissza a témához. Az adócsökkentés kormánya újabb adót, illetve nálunk mindennek más a neve (a szarnak például fura illatú csokoládé), tehát nem ebadót, hanem "ebrendészeti hozzájárulást" készül bevezetni. Ne legyenek illúzióink, Ughy Attila polgármester ezt is meg fogja szavazni, miként az ingatlanadót és még ki tudja hány tucat új adónemet szavazott meg már eddig is.

A legnevetségesebb Ughy ötlet, hogy ezentúl azoknak is kell csatorna díjat fizetni, akik házának közelében sincs csatorna. Az így befolyt pénzt állítólag egy szippantós cég kapja. Jól járnak a szippantós haverok?

Végül is, az a lényeg, hogy ők teljesen meg vannak elégedve önmagukkal (akárcsak mint Matolcsy (Orbán jobbkezea közgazdasági zseni), és ezt mindenképpen fontosnak érzik kitáblázni kerületszerte. Mentségükre szolgáljon, hogy a "kéz-kezet mos" piktogrammal díszítették öndícséretüket.

Szólj hozzá