2011. dec 03.

Már a rendőrségi pontok sincsenek biztonságban

írta: Lmagazin
Már a rendőrségi pontok sincsenek biztonságban

Reméljük nem a rendőrségre váró, végkimerülésben elgyengülő lakótársunk súlya fordította ki a táblát, hanem csak kerületi fémkereskedők igyekeztek feljavítani a novemberi statisztikáikat. Akár a sors fintorának, akár a közbiztonsággal elégedetlen imrei lakosoknak köszönhető, de megrongálódott a Pestimre központjában kihelyezett Rendőrségi pontot jelző tábla.

Azt ugyan senki nem tudhatja, hogy ez hogy fordulhatott elő, hisz a fifikás önkormányzati koncepció szerint, minden adott óra 10 percében konkrét rendőri jelenlét védi a táblát. Arra gondolni sem merünk, hogy a fennmaradó 50 percben történt. Az nagyon csúnya ármánykodásra, sőt összeesküvésre, konspirációra mutatna rá.

Reméljük a közbiztonságért felelős alpolgármesternek, Lévay Pistának nem veszi el a kedvét a kis malőr, és újabb koncepciót rak le az asztalra. Ez a terv legyen a Kerület közbiztonságának felemelkedésének terve. Sőt, külön hivatal végezze a terv megvalósulásának elősegítését Kerületi Rendhivatal néven, amiben csak válogatott, szigorúan joviális munkatársak kerülhetnek állásba, jó esetben a közvetlen családból, barátok közül válogatva.

Addig is, első lépésként akár szervezhetnének önkéntes, a rendőrségi pontokat ülősztrájkkal védő adventi virrasztást is .

Szólj hozzá

rendőrség közbiztonság lévai istván zoltán lévay pestszentlőrinc pestszentimre hozzánemértés