2011. dec 07.

Megérkezni Ferihegyre az indulási szinten, avagy bolondok háza a repülőtéren

írta: Lmagazin
Megérkezni Ferihegyre az indulási szinten, avagy bolondok háza a repülőtéren

Jaj annak aki nem a „csókos” taxi társasággal, hanem rokon, ismerős, jó barát, vagy férj-feleség  által vezetett kocsival szeretne hazajutni, miután megérkezett Ferihegyre.


Valami teljesen érthetetlen okból az érkezési szintről teljesen ki van tiltva minden személygépjármű, kivéve az a taxis társaság, amelyik egyeduralkodó a reptéri piacon. Persze most nem a taxis anomáliáról akarok írni. 
A hazánkba érkezőknek két megoldás létezik, az egyik rosszabb, mint a másik. Vagy akár több száz méteren, árkon-bokron keresztül taszigálja (már amennyiben olyan szerencsés, hogy talál kulikocsit) csomagjait, -akár zuhogó esőben, hóban-fagyban- vagy felcipeli cuccát az indulási szintre.
Ott viszont azt kockáztatja, hogy akár 30.000Ft-os büntetést kap fuvarozója, ha véletlenül a kormány részére fenntartott (!) helyen áll meg bőröndöt pakolni, vagy akár csak annyi időre, míg utasa beszáll a kocsiba. Az is elég a büntetéshez, ha két percnél tovább áll (egészen hátul) az aprócska megállásra engedélyezett  részen.
A kormányzati megálló helyet mely az év nagy részében teljesen kihasználatlan, (kivéve amikor a Kedves Vezető néha elutazik vagy megérkezik), még videó kamera is felügyeli. Tehát egy pillanatnyi megállás a pornép előtt tiltott részen, nagyon sokba kerülhet.
 

Kérdéseink:
1:  Mit tett, vagy mit tesz az önkormányzatunk vezetése, ennek az európainak egyáltalán nem nevezhető állapot felszámolása érdekében? Hiszen kerületünk az ország légi kapuja a világ felől.
 

 

  2: Ön kedves olvasónk, mit szól ehhez az állapothoz?
 

Szólj hozzá

ferihegy nemtörődömség pestszentlőrinc pestszentimre; ughy attila;