2011. dec 23.

VIKTOR! NEKTEK UGYE SZÉP KARÁCSONYOTOK LESZ! ÉS A ZEMBEREKNEK?

írta: Lmagazin
VIKTOR! NEKTEK UGYE SZÉP KARÁCSONYOTOK LESZ! ÉS A ZEMBEREKNEK?

Orbán Viktor facebook oldalán találtuk:

Farkas Kata Közeleg karácsony!

A szeretet ünnepe! Viktor! Nektek ugye szép karácsonyotok lesz! És a zembereknek? Szerintem ez nem is érdekel Téged! Ez a kis ország oly sok tragédiát élt át. Annyi nemzet és háború dúlta! 21 éve azt hittük, a kivivott demokráciánk,jogbiztonságunk a mienk,nem veheti el tőlünk senki! Sajnos tévedtünk! Te az átkozott hatalmi vágyad miatt mindent megpróbálsz tőlünk ellopni! Tényleg azt hiszed, győzelmi tort ülhetsz és megúszod büntetlenül! Tévedsz! Nem is kicsit! Nagyot!

Viktor! Nektek ugye szép karácsonyotok lesz! És a zembereknek? Belerúgtál mindenkibe,akiről azt hitted gyenge! Elloptad és elsikkasztottad milliók pénzét! Elloptad a jogrendünket a visszamenőleges törvényeiddel! Elloptad a köztársaságunkat! Elloptad a nyugdíjainkat,alkotmányos jogainkat! Elloptad a szólás és sajtószabadságunkat! Viktor! Nektek ugye szép karácsonyotok lesz! És a zembereknek? Elloptad a munkahelyeiket! Elloptad az egészséghez való jogunkat! Elloptad a gyermekeink, unokáink jövőjét! Elloptad a gyermekvállalási lehetőségeinket! Elloptad a lakhatáshoz való jogunkat! Elloptad a vallás mentes oktatásunkat! Elloptad a tanuláshoz való jogait a gyermekeinknek!

Viktor! Nektek ugye szép karácsonyotok lesz!És a zembereknek? Rátelepedtél a sajtóra, a televízióra, a rádióra! Rátelepedtél a bíróságokra, az ügyészségre, a Alkotmány bíróságra, a Jegybankra Rátelepedtél az oktatásunkra, az önkormányzatainkra, városainkra,falvainkra! Rátelepedtél az elkövetkező 1O évünkre!

Viktor! Nektek ugye szép karácsonyotok lesz! És a zembereknek? Nem lophatod azonban el a hitünket! Mert hisszük, tudjuk el fogunk benneteket zavarni! Mert hisszük,tudjuk vannak jogszabályok ellenetek! Mert hisszük,tudjuk az itthoni és a hágai bíróság tudni fogja a dolgát! Mert hisszük,tudjuk ezt a gyalázatot amit a Hazánkkal tettél, nem úszod meg...
 

Szólj hozzá