2012. jan 07.

"Giró-Szász, gyere ki a hóra, baszod!"

írta: Lmagazin
"Giró-Szász, gyere ki a hóra, baszod!"

A neten találtuk.

(Szerkesztőségünk kicsit merésznek (Deutschosnak) találja az alanti blogbejegyzés szóhasználatát, de amiről ír, ahhoz képest visszafogott.)

A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött.

Igen, én terjesztem, illetve én is, nem kell ehhez sokat nyomozgatni.

Giró-Szász András kijelentette: az ilyen pletykák terjesztőinek felelősséget kell vállalniuk tetteik következményeiért.

Fenyegetsz, hangember? Erős vagy? Pintér lábai közül kiugatsz, te harcipincsi? Gyere ki a hóra, baszod, ha ennyire kemény vagy, hadd játsszuk le mint állampolgár az állampolgárral!

Mondod, hogy felelősség. És nem rohad le helyben a pofád! A szaros segg, amit nyalsz az ugyan miért vállalt felelősséget? Soha, semmiért. Leminősítettek? Elszállt a forint árfolyama? Seggtörlésre se tartják méltónak a magyar állam papírjait? Már a tádzsikok se állnak velünk szóba? Á, nem ez nem a ti felelősségetek, mondogatjátok, hanem mindig valami más, valami tőletek független, külső ok volt, azért. Egy, egyetlen dolgot mondj, amit ti basztatok el, és azért bátran vállaljátok a felelősséget! Azt se tudjátok mit jelent a szó, hogy felelősség. Mondod:

Giró emlékeztetett: az Országos Betétbiztosítási Alap mindenkinek százezer euróig (tehát 31,5 millió forintig) garantálja a bankszámláját.

Van bőr a pofádon garantálásról szólnod azok után, amiket a bandád művelt hárommillió ember több ezer milliárdnyi megtakarításával? Garantálásról beszélsz, amikor még meg se száradt a nyál a másik hülyétek pofáján, aki bejelentette, hogy az ígéreteitekkel ellentétben még annak a maradék százezer embernek a pénzét is le fogjátok nyúlni, akik nem ijedtek meg tőletek és nem hagyták, hogy Selemczi tettestársad „védje meg” a nyugdíjukat? Mit tudtok ti garantálni nekem, miért hinnék el én nektek akár egyetlen büdös szót is abból, amit ígérgettek?

 A kormány ezt határozottan cáfolja, ahogy azt is, hogy létezik egy, a bankbetétek államosítására vonatkozó titkos kormányrendelet.

Harcipincsi, ki nem szarja le, hogy a seggarc kormányod melyik Pinokkiója mit cáfol és mit állít? Lassan már nektek sincs fingotok sem arról, hogy mikor állítotok valamit és mikor cáfoltok. Ismered azt az amerikai bonmót, mely szerint: „Washington nem tudott hazudni, Nixon nem tudott igazat mondani, Reagan nem tudja mi a különbség a kettő között”? Hát, kábé itt tartotok ti. És akkor te akarsz nekem bármit is garantálni, mondván, hogy nem létezik semmiféle titkos rendelet.

Osztán mi a bánatért higgyem el azt, hogy ha úgy fittyenne a gazdádnak, akkor nem írnátok meg félóra alatt egy ilyen rendeletet, he? Egy hihető érvet mondj! Átírtátok a kurvaistent is, mert nektek úgy állt fel? Átírtátok. Kiiktattatok minden létező féket és ellensúlyt a szabad hatalomgyakorlásotok útjából? Kiiktattatok. Csinálhattok törvényt fél nap alatt? Csinálhattok. Utasíthatjátok a főügyészt, Szájernét, a rendőrséget, a terrorelhárítókat, hogy azt szopassanak rojtosra, akire ti rámutattok? Utasíthatjátok. Kiadhatjátok ukázba a lakájmédiának, hogy a hazugságaitokkal ordibálják tele a hazai kommunikációs teret? Kiadhatjátok, bár ennek sok értelme nincs, mert nyalnak ők maguktól is, erre kondicionáltátok őket évtizeden át.

Egy végképp lecsúszott heroinistában is jobban megbízok, mint bennetek. Őt ugyanis nagyobb eséllyel  látom lejönni az addikciójáról, mint Orbánt a hatalomfüggőségéről.

Egy, egyetlen okot mondj arra, hogy miért is bíznék én bennetek! Miért NE vigyem sovány malac vágtában egy élet munkája során összerakosgatott kicsinyke vagyonkámat olyan helyre, ahol ti nem férhettek hozzá? Nézd meg ezt a mondatodat, hangember:

Az Index kérdésére, hogy Orbán Viktor miniszterelnök miért nem Simor András jegybankelnökkel együtt tartottak délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót, a kormányszóvivő közölte, hogy reggel nem volt sajtótájékoztatóó, csak egy ad hoc doorstep tartott a miniszterelnök Simorral való egyeztetés után, a jegybankelnök a megbeszélés végén távozott. Hogy szóba került-e az új jegybanktörény a megbeszélésen azt a kormányszóvivő az Index kérdésére nem árulta el.

Te kérsz tőlem bizalmat, miközben „nem árulod el”? Kicsiny ingerült ölebem, hát mi a faszt képzelsz te, mit képzeltek ti magatokról? Hogy csikorgatjátok a fogaitokat, magasról szartok le mindenkit, nem áruljátok el az adófizető polgárnak azt, hogy az ország súlyos ügyeiről miket beszéltek a gazda disznóóljában, és ezek után még van pofád kiállni, és egyik szavaddal bizalmat kérni, a másikkal fenyegetni?

Hát elmentek ti a picsába. Igen, én azt tanácsolom minden felelősen gondolkodó polgártársamnak, hogy menekítse el előletek amije van, mert nem lehet bennetek megbízni. Harcipincsi, ha ez neked nem tetszik, gyere, keress meg, vagy kerestess meg a pribékjeiddel, leszarom, de ne hidd már azt, hogy az idióta vinnyogásodtól össze fogom szarni magam!

Húzzatok el a picsába, és menten más alapokról tárgyalhatunk a továbbiakat illetően. Az eltakarodásotok után gyere el hozzám arcoskodni, ha lesz még kedved. Szívesen elmagyarázom ám neked a puszta két kezemmel, hogy mi fán terem az a bizalom! Hátha addigra a hó is lehullana végre

 

forrás: http://kakukkfeszek.blog.hu/2012/01/06/giro_szasz_gyere_ki_a_hora_baszod

 

 

Szólj hozzá