2012. jan 09.

28 ezer kerületi lakost vert át a Fidesz kormány.

írta: Lmagazin
28 ezer kerületi lakost vert át a Fidesz kormány.

Az a magánnyugdíjpénztár-tag is teljes nyugellátásra lesz jogosult 2012-től, aki március végéig nem lép vissza az állami nyugdíjrendszerbe. Emiatt 2,8 millió ember érezheti becsapva magát, akik a teljes nyugellátásuk elvesztésétől való félelemben számolták fel pénztári tagságukat a múlt év elején.

Még nincs egy éve, hogy a kerületi Fidesz által üzemeltetett honlapokon egymás után jelentek meg azok az írások, amelyek a magánnyugdíjpénztári vagyon fideszes elrablása mellett törtek lándzsát. Ebben a kerületi kormánypárt bértollnokai "copy - paste" vették át Selmeczi - nyugdíjtolvaj szenátor - Gabriella mondatait. 

Az Országgyűlésben kerületünk első embere természetesen megszavazta azokat a javaslatokat, amelyek lehetővé tették, hogy több tízezer kerületi lakótársunk magánnyugdíj pénztári megtakarításait tüntesse el a Fideszes ámokfutás.

Ezen kerületi lakotársaink idegeit ma két hír is borzolta. Egyrészt, mint a cikk bevezetéjőből kiderült, becsaptak 2,8 millió embert, mivel a a korábbi fenyegetésekkel ellentétben azoknak is - nagyon helyesen - lesz állami nyugdíja, akik maradtak a magán rendszerben. Ezzel párhuzamosan azzal is szembesülniük kellett, hogy az ellopott pénzük feloldódott a fideszes ámokfutásban. A legfrisebb hírek szerint annak ellenére, hogy a kormány elvett 3 ezer milliárd forintot az  érintettektől rekord szintet ért el a tavalyi év költségvetési hiánya. 

Szólj hozzá

fidesz hazugság átverés pestszentlőrinc pestszentimre attila;ughy attila;