2012. jan 26.

Tarlós tegye tönkre kocsija futóművét!

írta: Lmagazin
Tarlós tegye tönkre kocsija futóművét!

Természetesen nem gondoljuk komolyan, de Tarlós úr próbáljon meg egyszer Pestszentlőrincről a kispesti Ady Endre úton bejutni a Határ út felé, vagy onnan vissza.


Aki nem tudná, az említett út párhuzamos az Üllői úttal, és tehermentesítő útnak is használni lehetne a túlterhelt Üllői úttal szemben. Lehetne, ha nem lenne elviselhetetlenül borzalmas állapotban. 
Gajda Péter Kispest polgármestere többször is felhívta Tarlós István főpolgármester figyelmét az út katasztrofális állapotára.  Tarlós úr a füle botját sem mozdítja, pedig az út felújítása már tavaly is szerepelt a főváros költségvetésében, mégsem lett belőle semmi. Miért?
2010-ben az út korszerűsítése már szerepelt a fővárosi Podmaniczky Program útfelújításai között, ám a munka mégsem kezdődött el.
A Havanna, a KISZ, a Glóriett lakótelep, valamint a pestszentimrei autósok nagy része az Ady Endre úton tudna leggyorsabban a városba bejutni, ha a használhatatlan, emiatt balesetveszélyes út nem tenné tönkre a kocsik futóművét.  
Meddig kell még várni a két érintett kerület lakóinak, amíg Tarlós István végre hajlandó lesz engedélyezni  a mindössze 2-3 kilométer hosszú Ady Endre út felújítását?
Gajda Péter Kispest polgármestere több személyes egyeztetésen is kérte Ughy Attila XVIII. kerületi polgármestert az együttműködésre, mint látjuk nem sok sikerrel. Úgy látszik ez sem "szívügye" Ughy Attilának.

foto: kispest.hu

Szólj hozzá