2012. már 07.

Ingyenbusszal vidékről a Milla tüntetésére!

írta: Lmagazin
Ingyenbusszal vidékről a Milla tüntetésére!

Sokan morgolódtak közületek, hogy vidéki lévén nehezen jutnak fel Budapestre a Milla március 15-én délután 3 órakor kezdődő tüntetésére. Igazatok van, az utazás megszervezése bizony macera és ráadásul nem is olcsó, meghaladja egy pártoktól független civil mozgalom lehetőségeit. De sebaj, ne csüggedjetek! Bayer Zsolti újabb Békementet hirdetett meg ugyanarra a napra. Érthető, nem bízhatják a véletlenre, milyen lebőgés lenne, ha nem hallgatná Orbán Viktort minimum egymillió ember a Kossuth téren, elvégre lesznek ott a sajtótól is, nem csak az MTV-től. 

 

Nincs tehát más dolgotok, mint bejelentkezni a vidékről szervezett csoportos utaztatások egyikére, felülni az ingyenbuszra és máris roboghatok Budapest felé a Fidesz pénzén! Aztán amikor felértek Pestre, szépen átsétáltok az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez a Milla tüntetésére.

Ha már a buszon vagytok, ne vesztegessétek az időt: világosítsatok fel minél több embert arról, hogy a hatalom becsapta őket, és Magyarország valódi megújulását nem várhatják azoktól, akik leépítik a jogállamot. Mert haza csak ott van, ahol jog is van!

Amennyiben utastársaink az elmúlt nyolc évre és Gyurcsány bűneire hivatkoznak, ne mondjunk nekik ellent, sőt! Tegyünk eleget az időutazásra invitáló kéréseiknek:

- Vajon miért imádta Szájer a kormányt bíráló EU biztosokat 2006-ban, és miért utálja 2012-ben?
- Vajon mit szóltak volna 2006-ban, ha Gyurcsány bejelenti, hogy ezentúl 9 helyett 3 hónap áll az álláskeresők rendelkezésére?
- Vajon miért lobogtatott tibeti zászlót Balog Zoltán a kínai miniszterelnök 2009-es látogatásán, míg 2011-ben nem lengetett semmit, viszont a Tibetért tüntetőket lecsukták?
- Vajon demokratikus lenne-e az a választójogi törvény, ami alapján 1998-ban és 2010-ben is az MSZP győzött volna?
- Vajon valóban a választók érdekeit szolgálta volna, ha az MSZP frakcióvezetője íratja meg egy dohánycég igazgatójával a dohányforgalmazásról szóló törvényt?
- Vajon összefért volna a független bíráskodás elvével 2006-ban, ha egy vezető MSZP-s politikus feleségét nevezik ki főbírónak?

Ne feledjétek: a Békementre felsereglő tömegek nem ellenségeink. A hatalom szemfényvesztésének áldozatai. 

Jó utat, várunk március 15-én 15:00 órakor a Szabad Sajtó útján!

forrás: http://nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/03/07/ingyenbuszok_a_milla_tuntetesre

Szólj hozzá