2012. máj 09.

Rokkantparkolóban a miniszteri Audi

írta: Lmagazin
Rokkantparkolóban a miniszteri Audi

A sofőrjét fogja felelősségre vonni Pintér Sándor belügyminiszter, amiért szolgálati gépkocsiját lefényképezték az Országház mozgássérült parkolójában, ahol több mint egy órát vártak rá, hogy beszálljon. Pintér úr talán az iratait böngészte és nem vette észre milyen kínos ügybe sodorja őt a beosztottja, de az is lehet hogy sietett, vagy egyszerűen utál sokat sétálni.

Az ügyet különös megvilágításba helyezte Pintér úr fideszes párttársa, Kósa Lajosnak a javaslata, amely szerint a mozgáskorlátozottak parkolókártyáit jogosulatlanul használó autósok gépjárműveit fél évre el kellene kobozni. Az ügyet kikezdő képviselő jó érzékkel csapta le a magas labdát, amikor azt kérdezte, hogy  Kósa Lajos vajon felszólítja-e az autót használó kormánypárti politikust, hogy fél évre adja vissza az audit.

A mozgáskorlátozott emberek jogainak semmibe vételén túl nem vet jó fényt a kormánypárti politikusokra, hogy magukra nézve sok esetben nem tartják kötelezőnek az előírásokat, miközben az egyszerű emberek számára az élet minden területén egyre szigorúbb szabályokat követelnek.

A közterület felügyelők elmondása szerint Pestszentlőrincen is gyakran kell a rokkant parkolókat illetéktelenül használó autósokat bírságolni.

Szólj hozzá

fidesz rokkant pintér pestszentlőrinc parkoló