2012. máj 15.

Helyszíni riport a Búvár Kund térről

írta: Lmagazin
Helyszíni riport a Búvár Kund térről

Kőrös Péter, az MSzP frakcióvezetője kért fel minket, hogy kísérjük el a Búvár Kund térre, mert döbbenetes dolgokat láthatunk. Szerkesztőségünk már látott egy két dolgot, de a frakcióvezető szavai hallatán minimum egy jégbe fagyott mammutbébit vizionáltunk, így teljesen érthető volt a csalódásunk.

Az MSzP-s képviselő egy elhanyagolt játszóteret kezdett mutogatni. (Hihetetlen, hogy Kőrös ezzel akar kardoskodni; hiszen manapság már hetente mutogatunk elhanyagolt köztereket. Mindegy, legközelebb előre tisztázzuk a részleteket). Kőrös elmondta, hogy a játszóteret és pihenőparkot 3 éve adta át a szocialista városvezetés, súlyos milliókat költöttek arra, hogy a helyi igényeket kielégítsék, és a Martinovics és Ajtony-Alpár utcai parkok után a településrész központi helyén is méltó környezetben tudjanak kikapcsolódni az emberek. Ehhez képest a jelenlegi vezetés teljesen hagyja lepusztulni a környezetet, amit a lakók tömegei is jelezték már.

Megjegyezte, hogy korábban elképzelhetetlen lett volna, ami itt történik, és számára külön elkeserítő, hogy a korábban oly hangos Dömötör István helyi fideszes képviselő hogyan asszisztálhat a környék elszlömösödéséhez. Hangot adott értetlenségének, hogy Dömötör miért képtelen továbbítani akaratát Banyár László vezérigazgató és Péntek Tamás divízióvezetők felé.

Blogunkon keresztül felszólította Lévai István alpolgármestert, hogy azonnal kezelje a helyzetet. (tudomásunk szerint a parkot azóta részlegesen lekaszálták). Jelezte, hogy ha péntekig nem történik előrelépés, akkor kénytelenek ők rendet tenni, mert ez a helyzet elfogadhatatlan. A témában felvett anyagot az alábbiakban csatoljuk:

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

átverés lévai istván zoltán alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető péntek tamás hozzánemértés városgazda zrt banyár lászló