2012. máj 25.

Lebukott - mozgássérült parkolóban az alpolgármester

írta: Lmagazin
Lebukott - mozgássérült parkolóban az alpolgármester

A Lőrinci Magazin egyik felháborodott olvasója juttatott el a szerkesztőségünkbe egy olyan képet amely arról árulkodik, hogy Lévai István Zoltán, aki a pestszentlőrinci Fidesz elnöke, egyben a kerület polgármester-helyettese rokkant parkolóban állt csaknem három órán át a gépkocsijával.

Május 24-én a pestszentimrei lakossági fórumon a résztvevők számonkérésére Lévai beismerte, hogy Ő követte el a 30 ezer forint értékű szabálysértési vétséget, ám személyét érintő merő lejáratásnak nevezte a téma felvetését. Arra a kérdésre, hogy a kerületi közrendért felelős vezető miért követte el a durva normasértést azt a választ adta, hogy máshova nem tudott beállni.   katt a képekre

A Kerületben elkeserítően sok a panasz a közlekedési morál szintjére, korábban éppen Lévai üzent hadat a gyorsan hajtó és a tilos helyen várakozó autósoknak.

Lévai felel a közbiztonságért, Ő a főszereplő a Városkép 8. szám
 rendőrség témának.  Itt a főcím a lehető legnagyobb betűkkel: Rend a lelke a kerületnek.
 Benne az 5. oldalon:Közmunka és elzárás is lehet a bírság című cikk.
 Talán Lévai úr olvashatná a saját propagandakiadványát. Innen egy idézet: ...mozgáskorlátozottak helyén való parkolás  stb.-többnyire 5-10 eFt összegre büntetik az elkövetőt.

Arra a kérdésre a Fidesz első embere nem adott választ, hogy a kép tanulsága szerint miért őrzik egyenruhások a tilosban várakozó autóját és neki miért nem kellett szabálysértési bírságot fizetnie. Itt megnézhető Petrovai László képviselő teljes vágatlan felvétele az eseményről. 

 

 

Szólj hozzá

fidesz 18 szabálysértés pestszentimre xviii lekezelés lévai istván