2012. jún 13.

Lezárult első szavazásunk - Lévainak illene mennie

írta: Lmagazin
Lezárult első szavazásunk - Lévainak illene mennie

Mai nappal lezártuk elektronikus szavazásunkat, ami úgy szólt:

fotó(1).JPGMinket érdekel az Önök véleménye kerületünk fontos közügyeiről. Ezért ezt kérdezzük Önöktől: Lévai István Zoltán, a kerületi közbiztonságért felelős alpolgármester 2 órán keresztül tartózkodott egy mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyen, a Sportkastélynál. Gépkocsiját polgárőrök felügyelték. Ezt követően az esetről hazudott a nyilvánosságnak. Ön szerint le kell-e mondania Lévainak?

A felhívásunkat több, mint ezren látták, ebből 32 - a megkérdezettek 3%-a - ember érezte úgy, hogy válaszolnia kell. A 32 emberből 31 tette egyértelművé, hogy Lévainak nincs helye a kerületi közéletben, ez a szavazók közel 97 százalékának véleménye. Szavazásunk természetesen nem reprezentatív, de érzékelteti a lakosság közhangulatát a fideszes elnök húzásaival kapcsolatban.

Mi a magunk részéről nyugodalmas, politikamentes éveket kívánunk Lévainak. Talán még emlékeznek az olvasók, hogy nem is olyan rég Bauer Ferenc, korábbi elnök tűnt el gyanúsan gyorsan a kerületi Fidesz éléről. A rossz nyelvek szerint ebben nem kis köze volt Lévainak is.

 

 

 

Szólj hozzá