2012. jún 15.

Láthatóan tehetetlen

írta: Lmagazin
Láthatóan tehetetlen

imre_hatosag.JPGMind olvasóink felkérésére, mind saját késztetésre nyakunkba kaptuk a lábunk, hogy megnézzük a nagyobb, beépítetlen telkeket a kerületben, melyek nem az önkormányzat kezelésében vannak.

Visszatérő olvasóink tudják, hogy az elmúlt hetekben többször szóvá tettük Pestimre központjának kinézetét, és megemlékeztünk az OTP-telek különösen elhanyagolt állapotáról.

Ugyanígy kiszálltunk az Alacskai lakótelep mögött elhelyezkedő Almáskertekhez, valamint a Nefelejcs utca mellett elhelyezkedő területhez. Az Almáskertek még kevesebb embert zavarnának - bár elszomorító, hogy az Alacskai út mellett mekkora szeméthalmok "keltek ki" -, de a volt Téglagyár területét a szomszédos lakópark lakóinak elmondása szerint parlagfű és patkányürülék borítja (a lakók elmondása szerint már többször jelezték a problémát az önkormányzatnak, de mind ezidáig nem történt semmi).

fotó(17).JPGElkeserítő, hogy Ughy Attila gyakorlott álláshalmozó várospolitikus vezetése mellett milyen módon pusztulnak köztereink, és a jelen esetben mennyire háttérbe szorul a hatékony hatósági munka. Bezzeg az Építéshatóság minden erejével zaklatja az építkezéseket, a kerületi vállalkozókat, de az életünket megkeserítő jelenségekkel szemben már nem lépnek fel.

Szomorú, hogy a Fidesz politikusai a kerületet egyfajta Tutorial (gyakorló) pályának tartják, ahol szabadon gyakorolhatnak fővárosi, vagy országos karrierjükhöz. Nekünk nem az, mi itt élünk.

 

 

 

fotó(19).JPG

 

 

 

Szólj hozzá

polgármester felelőtlenség alkalmatlanság ughy pestszentlőrinc pestszentimre álláshalmozás attila;ughy attila;