2012. jún 28.

Mindenhol csak pusztul a kerület!

írta: Lmagazin
Mindenhol csak pusztul a kerület!

Nincs „Jó kezekben” a kerület. Bármerre járunk Pestszentlőrinc- Pestszentimrén, csak az elhanyagolt gazdátlanságot tapasztaljuk.

pad_k.jpg  beton_k.jpgNincs ez másként a Kondor Béla Közösségi Ház körül sem. A ház parkja tele szeméttel, letört háttámlájú padok, némely valaha volt ülőalkalmatosságból életveszélyes betonvasak merednek az ég felé.
A Városgazda Zrt pénzhiányra hivatkozik, miközben a vezetőik egyenként több milliós „jutalmakat” visznek haza.
 Jogosan kérdezik a „zemberek”, ezért a munkáért milliós jutalmak?

A napokban benéztünk a Bokay kertbe is. A szélmalom utcai bejárat előtti járdáról 3-4 közmunkás(?) seprűvel, és egy kézi erővel „működő” tologatós seprőgéppel próbált eltüntetni néhány apró falevelet.  Nehezen ment a dolog, mert a járda elég esőáztatta volt, így azok az apró levelek mozdíthatatlanul ráragadtak a flaszterre.  Nem fogja elhinni a kedves olvasó, de ez a munkáscsapat ugyanazon a kb 1 négyzetméteren belül serénykedett még akkor is, amikor cirka 10 perc múlva jöttünk kifelé. Tényleg ennyire gazdagok vagyunk, hogy látszattevékenységekre szórjuk el a munkabért? Félreértés ne essék, nem a munkások tehetnek arról, hogy ilyen értelmetlen tevékenységet kell végezniük. Sokkal inkább felelősek a csak a pénztárcájuk tömködésével foglalkozó Városgazda Zrt vezetői. 

Szólj hozzá

fidesz felelőtlenség alkalmatlanság hozzánemértés banyár lászló