2012. júl 05.

Nem csillapodnak a kedélyek, az ellenzék a felelősöket keresi a Martinovics téri fiaskó után

írta: Lmagazin
Nem csillapodnak a kedélyek, az ellenzék a felelősöket keresi a Martinovics téri fiaskó után

A Martinovics téri fiaskóval kapcsolatos közelmúltbeli bejegyzésünk komoly visszhangra talált, és azóta is több fejlemény történt. Talán a legérdekesebb és legkevésbé örömteli hír, hogy kerületünk vezetésének balsikerű akcióját az országos blogszféra is felfigyelt, a sztorit áthangolva leközölte az Egyenlítő blog.

A kerület vezetése próbálja helyrehozni a Dömötör István álmai miatt keletkezett károkat, ennek keretében egy munkás folyamatosan locsolja a területet, éjszakára biztonsági őrökkel vigyáztatják a pályát. A probléma csak az, hogy ezek a lépések megint borzasztó sok pénzbe kerülnek, sem a vizet, sem az örzést, meg a munkáskezet nem adják ingyen, egyes hangok szerint a kármentés egy hónapos költsége - ha nem nyúlnak a pályához - akár a 300 ezer forintot is meghaladhatja.

És mindezt miért? Mert olyanok szólhatnak bele egyszerű műszaki feladatokba, olyanok dönthetnek bele, hogy mire költsék a közpénzt, akik ad1 nem értenek hozzá, ad2 csak személyes politikai pályájukra koncentrálnak, és nem a közösségre.

Ez a beruházás a jelenlegi formájában teljesen felesleges volt, a megvalósítás körülményei botrányosak, az átadás kapcsán szarvashibákat lőtt a Lévai-féle szervezőbizottság. Most a közpénzeket nem sajnálva igyekeznek azokat a hibákat kijavítani, melyeket ők okoztak. Csak hát kérem szépen, az a kérdés, hogy totális inkompetenciájukat és hibás döntéseiket miért a lakossággal fizettetik meg?

Ahogy az LMP helyi képviselői is hangot adtak nemtetszésüknek a beruházás körülményei és a fiaskó kapcsán, ugyanúgy az MSZP képviselői is interpellációt nyújtottak be, melyet eljuttattak hozzánk. Itt megtekintheti: Nagyításhoz katt a képre !

 

Szólj hozzá

fidesz 18 lévai istván zoltán felelőtlenség alkalmatlanság ughy dömötör lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség hozzánemértés városgazda zrt