2012. okt 12.

Elgazosodott vízelvezetők

írta: Lmagazin
Elgazosodott vízelvezetők

Az ősz derekán talán elvárható lenne, hogy - a várható esőkre felkészülve - a Városgazda kitakarítsa a kerületi vízelvezető rendszereket, de úgy tűnik, hogy egy "bevált hagyományt" nem szívesen rúg fel a polgári kurzus, így ebben az évben is nagyvonalúan állnak Banyár úrék a kérdéshez.

viz1.JPG

Ugyan az elmúlt években szerencsére kevesebb felhőszakadásban volt részünk, ennek ellenére nagyfokú szakmaiatlanságra mutat rá, hogy ennyire elhanyagolja a Városgazda ezt az alapvető feladatot. Szintén probléma, hogy a megtekintett vízelvezető rendszert sok helyen tönkretették a Halomi lakóparkot előkészítő infrastruktúrális beruházások, melyeket az önkormányzat szemmel láthatóan belenyugvóan tudomásul vett, és a mai napig nem állított/állíttatott helyre.(Képeink a Kétújfalu utcában készültek, ahol korábban már voltak olyan nyári viharok, amikor a mélygarázsokat ellepte a víz.)

viz2.JPGPedig hadrafogható munkáskézből van elég, a Kormány "sikeres" munkahelyteremtő programja következtében csúcsra járatódik a közmunkások foglalkoztatása, akik jól megérdemelt 47 ezer forintjukért dolgoznak. Tehát elvileg megfelelő számú ember állna munkára készen, hogy mindazon munkákat, melyek nem igényelnek mélyebb szakmai ismereteket, azokat elvégezzék. Ez láthatóan nincs így, és ennek okairól a közeljövőben igyekszünk magyarázattal is szolgálni.

Végezetül igyekszünk eleget tenni közszolgálati elhivatottságunknak, így a következő felhívással fordulunk Önökhöz.

Ha Önök is találkoznak olyan városüzemeltetési problémákkal, melyek a Városgazda kompetenciájába tartoznak, akkor keressék a céget itt. Ha pedig más jellegű megbízásokat szeretnének adni és arra kíváncsiak, hogy melyik szakterületen erős a cég, ahhoz a Társaságról/Társaság vezető munkatársai almenüben szerezhetnek közvetett tudomást. De mi megkönnyítettük az Önök életét és készen tálaljuk a fellelt információkat.Új kép (2).bmp

Ugye, hogy Önöknek is ez jut eszébe: "Jó bornak nem kell cégér!"?

Szólj hozzá

lévai istván zoltán alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető attila;ughy attila; városgazda zrt banyár lászló