2012. dec 30.

Teltházas volt a Retro show

írta: Lmagazin
Teltházas volt a Retro show

retro 1 kicsi.jpgMinden jel szerint a XVIII. kerület is felkerülhet a budapestiek által méltán közkedvelt előszilveszteri koncert helyszínek közé, mivel óriási sikert aratott az első kerületi Retro show. A csaknem rekordot döntögető, hat órát is meghaladó megakoncerten fellépett Fenyő Miklós, az R-Go, a Dolly Roll, a Goombay Dance Band, Dj Dominic és a magát a mai napig pestszentlőrincinek valló Csepregi Éva a Neotonból és Kiki.

Bár a szervezők a pestszentimrei sportcsarnok könyebb elérhetősége érdekében a határ úti metroállomástól külön buszokat is indítottak a bulizni vágyók számára, a rendezvényen részt vevők háromnegyede kerületi volt. A szünni nem akaró visszatapsolásnak köszönhetően a vendég művészek egy részén a fáradság jeleit is lehetett látni, nemúgy a közönségen, akik végig bírták lelkesedéssel az előszilveszteri mulatságot.

szs Kiki kicsi.jpgA koncert tevékeny támogatójaként Szaniszló Sándor, fővárosi képviselő (képünkön Kikivel), reményét fejezte ki, hogy sikerült egy újabb kerületi hagyományt teremteni, amit az is erősít, hogy a jelenlegi városháza vezetése is sokat tett a rendezvény sikerének érdekében, így jó eséllyel hamarosan ismét teltházas koncerteknek adhat otthont a Sportkastély.

 

Szólj hozzá

koncert fenyő kiki neoton xviii szaniszló sándor sportkastély