2013. feb 01.

Isten hozta a valóságban Kucsák László!

írta: Lmagazin
Isten hozta a valóságban Kucsák László!

A Magyar Szocialista Párt XVIII. kerületi szervezetének közleménye

A Magyar Szocialista Párt XVIII. kerületi szervezete megdöbbenéssel olvasta Kucsák László, fideszes országgyűlési képviselő és egyben a kerületi oktatásért felelős alpolgármester közleményét. Kucsák László azokat vádolta meg gyűlöletkampánnyal, akik elszenvedik Matolcsy György és Hoffman Rózsa intézkedéseit. 
Kucsák László azt a több ezer kerületi családot nevezi gyűlölködőnek, akik minden nap elszenvedik a Matolcsy György által fémjelzett gazdaságpolitikai ámokfutás hatásait. Kezdve a megemelkedett törlesztőrészletektől, a rekord méretű munkanélküliségen át a ma bejelentett rekord üzemanyagárig.
Kucsák László azt a 30 ezer kerületi állampolgárt vádolja gyűlölet kampánnyal, akiknek magánnyugdíjpénztári megtakarításait az ő tevőleges segítségével nyúlta le, és pazarolta el a kormány.
Kucsák László oktatáspolitikusként azokat a diákokat és tanárokat vádolja gyűlöletkampánnyal, akik ezrével tüntettek a kormány és a Fidesz tandíj rendelete és a felsőoktatást szétverő politikája miatt. 
Kucsák László pedagógusként több, mint ezer volt kerületi kollégáját vádolja gyűlöletkampánnyal, akiket az államosítás kapcsán tevőlegesen odalökött a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak, és Hoffman Rózsának.
Kucsák László azt a közel 3 ezer kerületi állampolgárt vádolja gyűlöletkeltéssel, akik az elmúlt két év során a Malév vagy például a Dunaferr csődje miatt kerületek utcára.
Kucsák László azt a közel 5 ezer kerületi állampolgárt vádolja gyűlöletkeltéssel, akik a Fidesz által sikeresnek beállított gazdaságpolitika miatt kénytelenek külföldön munkát vállalni.
Kucsák László azt a kerületi munkavállalót vádolja gyűlöletkeltéssel, akit szilveszter napján sms-ben rúgtak ki, miután a munka törvénykönyvének fideszes módosítása erre lehetőséget ad.
Kucsák László méltatlan szavai nem meglepőek, hisz mint közleményében számot adott róla, nem csak a kerületi kárvallottak mindennapjai, a kerület gazdálkodása tekintetében is ütemkésésben van. Alpolgármesterként bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy a kerületi önkormányzat az adósságrendezési folyamat tekintetében 7,2 milliárd forintos alapról folytat tárgyalásokat az illetékes minisztériumokkal. Ugyancsak elkerülte a figyelmét az a tény, hogy alpolgármesterségének két éve alatt az önkormányzat vállalatai, az általuk kinevezett menedzsment alkalmatlanságának köszönhetően több, mint 1 milliárd forintnyi vagyonvesztést szenvedtek el.
A Magyar Szocialista Párt XVIII. kerületi szervezete egyetért Kucsák László azon mondataival, amelyek szerint "gyűlöletkeltés, a mocskolódás nem visz előre. Gyűlölködés helyett építkezésre, munkára és valódi teljesítményekre van szükség." Ennek jegyében felszólítja Kucsák Lászlót, hogy a következő egy évben tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a kerületi Fidesz-kárvallottak száma csökkenjen!
A Magyar Szocialista Párt XVIII. kerületi szervezetének közleménye

Szólj hozzá

kucsák kucsák lászló kucsák lászló