2013. már 25.

Tömeges felmondás a Városházán.

írta: Lmagazin
Tömeges felmondás a Városházán.

Egyre több jel mutat arra, hogy a városvezetés feladta a kerületet. Ezt a vélekedést támasztja alá az a folyamat, amelynek eredményeként az elmúlt hetekben az új városvezetés által hozott kollégák sorra mondanak fel, és hagyják el a süllyedő hajót.

Az elmúlt pár hétben felgyorsult az a már korábban kezdődött folyamat, amelynek során a 2010-es őszi választásokat követően a hivatalba került kollégák mondanak fel. A folyamat már 2012. év elején elkezdődött, amikor több, a Polgármester közvetlen környezetében dolgozó kolléga döntött úgy, hogy máshol keres munkát. Az események azonban 2013-ban látványosan felgyorsultak. Az elmúlt hetekben beadták felmondásukat többek között a Polgármesteri Kabinet Iroda vezetője, a Vagyon és Lakásgazdálkodási Csoport vezetője (aki ráadásul kerületünk jegyzőjének unokatestvére).. A távozók között találjuk a Létesítmény és Beruházási Csoport vezetőjét, a Testületi Ügyrendi és Koordinációs Iroda vezetőjét, valamint a Beszerzési Csoport több jogász végzettségű kollégáját is. A távozók sorát kerületünk jegyzője zárja. Etesében azonban információink szerint a felmondást Ughy Attila nem fogadta el.

Városházi forrásaink szerint a folyamatok mögött egyértelműen az áll, hogy a napvilágra került, a jelenlegi városvezetéshez köthető gyanús ügyek kapcsán elrendelt nyomozások miatt senki nem akar a politikai vezetés felelősségében osztozni. Több távozó kolléga szerint a helyzetet tovább eszkalálta az a nyilvánosságra nem hozott közvéleménykutatás, amely a Fidesz-KDNP látványos vereségét vetíti előre a kerületben. 

.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság attila;ughy attila;