2013. ápr 10.

Csótányírtó szer a Park uszoda medencéjében.

írta: Lmagazin
Csótányírtó szer a Park uszoda medencéjében.

Sokadik alkalommal bizonyította teljes alkalmatlanságát a Városgazda Nonprofit Zrt. vezetése. Ezúttal amatőr szakmai hiba eredményeként csótányírtó szer jutott a Park uszoda medencéjébe.

Tavaszi nagytakarítás miatt zárva volt a Bókay kertben található Park uszoda. Erről hirdetményben számolt be a kerületi önkormányzat portálja. A hírekből azonban egy fontos részlet kimaradt. A nagytakarítás során a kollégák az újonnan kinevezett vezető utasításait végrehajtva leengedték a medencéből a vizet, elvégezték a medence és az épület takarítását, majd ezt követően ismét feltöltötték a medencét. Ezután került sor a "szokásos" csótányírtásra. Meglepetés akkor érte a cég kiválóan felkészült friss kollégáját, amikor a csótányírtást végző szakember jelezte, hogy az előírások értelmében a vegyszer veszélyes volta miatt kötelező lecserélni a medence vizét.

Ennek eredményeként a frissen feltöltött medencét kellett ismét leengedni és újból feltölteni. A művelet több százezer forintos kárt okozott a vállalatnak.

Az esetben rejlő tanulságok sajnálatos módon már mindennapos gyakorlattá váltak. A kerületet és a szakmát nem ismerő fideszes kinevezettek által vezetett vállalat az elmúlt években hibát hibára halmozva bizonyítja minden nap alkalmatlanságát a kerület kiszolgálására. 

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság városgazda zrt