2013. ápr 11.

Elmarad a kátyúzás a kerületben.

írta: Lmagazin
Elmarad a kátyúzás a kerületben.

   Tél tábornok ismételten legyőzte a Városgazda Zrt-t. Ennek oka egyszerű. A cég elfelejtett időben aszfaltot rendelni.

A hosszúra nyúlt tél lassan véget ért és lassan, de biztosan beköszönt a tavasz. Az évszak eljövetelének több biztos jele van. A gépjárművel közlekedők számára ez a jel a tél során keletkezett kátyúk foltozása. A kerület közútjain közlekedő autósok azonban idén hiába várták a tavasz beköszöntét. Kátyúzásnak nyoma sincs a kerületben.

A lyukak foltozása ezúttal egy banálisnak mondható hibának köszönhető. A Városgazda Zrt. menedzsmentjét meglepetéskét érte ennek az évszaknak a eljövetele és tekintettel arra, hogy a nem várták, így aszfaltot is elfelejtettek beszerezni. A hibát észlelő menedzsment utasította a vállalat mélyépítési részlegét, hogy a kátyúkat betonnal tömjék ki. Kerület szerte többen értetlenül nézték, ahogy a városgazda kollégái a szakadó esőben betonnal foltozzák a kerület közútjait. Többen jelezték is számukra, hogy esőben nem túl szerencsés betonozni, de a brigádok szemlesütve közölték, hogy a józan észnél van fontosabb szabály, a főnök szava. Ez akkor is így van, ha van olyan helyszín, ahol egy nap alatt négyszer!!!! foltozzák be ugyan azt a kátyút a városgazda Zrt. kollégái.

A szomorú tény, hogy a városvezetés alkalmatlanságán  már nem lepődik meg egyetlen kerületi lakos sem. Ezúttal három dologban lehetünk biztosak:

1. A kátyúk megvárják az őszt.

2. Az önkormányzati média sikeres új eljárásnak fogja beállítani a kátyúk kibetonozását.

3. A Városgazda menedzsmentje idén is felveszi több milliós prémiumát.

Szólj hozzá

fidesz hazugság városgazda alkalmatlanság hozzánemértés városgazda zrt