2013. ápr 13.

Háromezer kátyú a Kerületben

írta: Lmagazin
Háromezer kátyú a Kerületben

SZANIS~1.JPGKomoly üzleti fellendülés elé nézhetnek a gépkocsi futóművek javításával foglalkozó helyi mesteremberek, mivel az autósok Pestszentlőrincen háromezernél is több kátyút kénytelenek nap, mint nap kerülgetni. Az elhúzódó tél és a sok csapadék nem kímélte Budapest egészének úthálózatát sem, a napi 500-700 új kátyú nagy kihívást jelent az utak állapotáért felelős közútkezelőnek, mivel a 2005-ben elkezdett nagyarányú útfelújítások mára lényegében leálltak.

-Pestszentlőrincen az átlagosnál is több kátyú ad okot bosszankodásra, mert a fővárosi vezetés elsősorban a budai oldal és a belváros úthálózatára fordít nagyobb figyelmet, a kerületi önkormányzat pedig már harmadik éve takarékosságra hivatkozva hanyagolja el a feladatait mondta Szaniszló Sándor (képünkön) hozzátéve, a kerület korábbi alpolgármesterként büszke volt arra, hogy 2010-ben úgy adták át a városrészt, hogy minden utcája járható volt, és fel volt festve az összes útburkolati jel is.

A XVIII kerület  szocialista képviselői áprilisban egy bejárással össze fogják írni a balesetveszélyes útszakaszokat és külön beadványban kezdeményezik a polgármesternél azok soron kívüli helyreállítását.

Szólj hozzá

polgármester kátyú szaniszló sándor pestszentlőrinc pestszentimre