2013. jún 14.

126 ezerért bort vettek Werner Péter családi cégétől.

írta: Lmagazin
126 ezerért bort vettek Werner Péter családi cégétől.

A botrány kapcsán előkerült dokumentum bizonyítja a Magyar Narancs tegnapi számában megjelent állítást, amely szerint módszeresen szipkázzák ki a kerületi és a csepeli közpénzeket a Fideszhez köthető haveroknak és rokonoknak.

Werner-Péter.jpgA nagy port felkavart írásunkban tegnap beszámoltunk róla, hogy leleplező anyag jelent meg tegnap a Magyar Narancs című hetilapban. A cikk sok botrányos ügyet tár fel azzal kapcsolatban, hogy a kerület vezetőinek családtagjai, valamint az érdekeltségükbe tartozó cégek, hogyan jutnak milliós megrendelésekhez.

A kerületi szocialista párt facebook oldalán ma megjelent dokumentumok részleteket tárnak fel  a hetilap által kirobbantott botrányból. Az ellenzéki párt által nyílvánosságra hozott iratokból kiderül, hogy a Werner Péter (Városgazda Nonprofiz Zrt. igazgatósági elnöke, CSEVAK ZRt. vezérigazgatója) családi cége, a Folly Kft rendszeres beszállítója, mint a kerületi önkormányzatnak, mind a Városgazda Nonprofit Zrt-nek. 

A kiszivárogtatott megrendelőből látszik, hogy az önkormányzat legutóbb 126 ezer forintért vásárolt bort Ughy Attila bizalmasának családi borászatától. A szocialisták által nyilvánosságra hozott levelezésből az is kiderül, hogy a borászat a kerületi Városgazda Nonprofit Zrt-nek is rendszeres beszállítója. Az ezzel kapcsolatos adatközlést, azonban üzletit titokra hivatkozva megtagadta Banyár László, a Zrt. vezérigazgatója.

Doc - 6-14-13, 9-14.jpgA szocialisták által nyilvánosságra hozott dokumentumból kiderül, hogy a kerület legutóbb 126 ezer forintért vásárolt bort a Werner érdekeltségébe tartozó cégétől.

Doc - 6-14-13, 9-33.jpg

Szólj hozzá

fidesz átverés mutyi ughy attila xviii kerület attila;ughy attila; wermer péter banyár ughy attila; banyár lászló trafik mutyi MUTYI LUFI