2013. jún 17.

Bajban a "kommunista-közeli" családi nevek viselői is?

írta: Lmagazin
Bajban a "kommunista-közeli" családi nevek viselői is?

18.polgarmesteri_hivatal_1025x769_3.jpgA XVIII. kerületi  Polgármesteri Hivatal vezetése, karöltve a FIDESZ-KDNP  frakcióval egy újabb politikai töltetű döntést hozott,  a történelmi küldetésüknek kikiáltott  volt „ Kommunista „ személyekről elnevezett utcanevek megváltoztatása után, most ezt továbbfejlesztve, a volt „ Kommunista „ névre hallgató személyek eltávolítására került sor.

Az első ilyen – áldozat- Sallai László a Gazdasági és Költségvetési Iroda volt vezetője, aki ma már nem az Önkormányzat munkavállalója. Lehetne vizsgálni eddigi szakmai és politikai tevékenységét, esetleg eddigi életpályáját, de hát a FIDESZ-KDNP történelmi küldetése az mindent felülír, az pedig megengedhetetlen, hogy ma, 24 évvel a rendszerváltás után, még mindig felelős beosztásban legyenek, a FIDESZ-KDNP kormányzása alatt olyan személyek, akiknek neve kimondottan a volt Kommunista érához kötődik!  Ez tarthatatlan!

Megbízható forrásból értesülve- nevét elhallgató- Városvezetéshez közelálló személy nyilatkozata alapján megtudtuk, hogy ezzel az intézkedéssel még nincs vége ennek a történelmi küldetésnek, mivel ezzel a belső tisztogatási folyamat még nem zárult le. Ha az értesüléseink pontosak, akkor a következő áldozat neve „K „ betűvel kezdődik és  „ádár „ betűkkel folytatódik, de informátorunk sajnos ennél többet nem árult el. Ha viszont ez így van, akkor a Képviselő Testület egyik emblematikus személyére lehet következtetni, aki a Tulajdonosi bizottság legmegbízhatóbb vezetője volt, eddig!

 De hát a „Történelmi küldetés„ az mindent felülír, akár áldozatok árán is, de mindenképp meg kell mutatni hűséges adófizető állampolgárainknak, hogy ebben a FIDESZ-KDNP vezetés  nem ismer kompromisszumot.

Ugye milyen RIASZTÓ HÍR ! Nos elárulom, hogy ez az egész csak kitaláció, szerencsére, de ami azonban már nem vicc az az,hogy akár meg is történhetne ! Ez viszont riasztó és elgondolkodtató, ismerve ennek a közegnek a szemléletét, fanatizmusát.  Ez egy nem túl régi történelmi korszakra emlékeztet, a Horti, valamint a Rákosi korszakra egyaránt gondolva, amikor is elég volt valakire ráfogni, hogy az adott rendszer ellensége, már el is indult ellene a politikai és sok esetben fizikai retorzió.

Lassan el kellene dönteni, hogy merre haladunk; előre, vagy vissza a fejlődési szakaszban, nem mindegy!

 

Budapest, 2013. június 16.                                                                                          NID.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre