2013. júl 15.

Orbán 9 millióért, Ughy 46 millióért utazgat.

írta: Lmagazin
Orbán 9 millióért, Ughy 46 millióért utazgat.

malaga-beach.jpgAz RTL Klub híradója szerint Orbán Viktor és 13 fős stábja 9 millió forintért bérelt magánrepülőgépet, amikor Strasbourgba utazott, hogy részt vegyen a Tavares-jelentésről zajló vitán. Az elmúlt év során Ughy Attila és stábja 46 millió forintért utazgatott a világban. Az indok minden esetben a Havanna lakótelep élhetővé tétele.

A kormányfőhöz hasonlóan Ughy Attila, kerületünk polgármestere sem fukarkodik, ha a közpénzekből finanszírozott utazásokról van szó. Mint arról már korábban beszámoltunk, 46 millió forintot költöttek el utazásokra. Polgármesterünk és csapata keresztül kasul bejárta Európát. Eljutott többek között Berlinbe, Párizsba, Stockholmba, Malagára és Olaszországba is.

Senki nem tudja mire költünk tízmiklliókat

A lassan két éve futó és forint tízmilliókat felemésztő URBACT projekt honlapján konkrét eredmények hiába keresünk. A célokat illetően a kerületi önkormányzatunk honlapján is csak egy nesze semmi fogd meg jól utalás található, amely így szól:

A lakótelepi környezet élhetőbbé tétele, környezetének javítása és olyan személyre szabott megoldások kidolgozása, melyek elősegítik az elszegényedés megakadályozását.

Ughy Attila is leginkább egy semmitmondó nyilatkozattal jellemezte önkormányzatunk feladatait az egyik lapnak adott nyilatkozatban..

A cél az, hogy olyan, a gyakorlatban is megvalósítható innovatív és a közösség részvételére épülő megoldásokat dolgozzanak ki, amelyekben az állam és a magánszféra együtt tud résztvenni.

A rejtőzködő utazók

Áttekintve a hivatalos kiadványokat leginkább korábban készült protokoll fotókat láthatunk polgármesterünkről. A csoportképeken, vagy még inkább a tanácskozásokról készült képeken sem őt, sem kollégáit nem sikerült felfedeznünk. Ez alól egy kivételt találtunk. Kerületünk első embere ezúttal Malagán mutatta meg magát a fotósoknak. 

malaga.jpg

A fentiek tükrében fényében nehéz nem arra a következtetésre jutni, hogy Ughy Attila és csapata kihasználva a havannaiak sanyarú helyzetét leginkább kedvtelésből tölti európai nagyvárosok szállodáiban igencsak drága idejét.

A slusszpoént a végére hagytuk:

Most már napidijat is felvesznek(45 EUR/nap)

Szólj hozzá

átverés malaga havanna alkalmatlanság havanna lakótelep attila;ughy attila;