2013. júl 27.

"Kiegyensúlyozottan élvezetes" műsort sugároz a TV18

írta: Lmagazin
"Kiegyensúlyozottan élvezetes" műsort sugároz a TV18

idogep_1374927172.JPG_640x480

A TV18 immár harmadik napja ugyanazt a képkockát sugározza, de ez láthatóan senkit nem zavar a fideszes városvezetés részéről.

Talán ez a mélypontja a csatorna harmadik éve tartó szenvedésésének. Ugyan azon már senki sem csodálkozik, hogy folyamatos kép és hanghibák kísérik a műsort, és ezen meg sem próbáltak javítani, de a jelenlegi heyzet minőségileg  más kategóriát képvisel.

Láthatóan senki nem nézi a csatornát, ha 72 órája nem sikerült újraindítani a programot. Ez vitathatatlanul markáns visszacsatolása a TV18 szerkesztési politikájának negatív megítélésének. Egyszerűen senki nem nézi az adást, aki jelezné, hogy technikai probléma van.

Ez nem csoda. A csatorna az Ughy-féle vezetés alatt az egyik legmarkánsabb politikai szócsövévé vált a helyi fidesznek, ahol nap, mint nap a legarcátlanabb hazugságoknak ágyaz meg az "Ezerarcú riporter". A közpénzből fenntartott, elvileg közszolgálati médiát Sütő-Nagy Zsolt és Wermer Tamás (Wermer Péter közeli retyerutyája) teljesen lezülesztette, mind szakmailag, mind morálisan. Míg a Városkép szerkesztési elvei, Sütő-Nagy személyes pártoskodása egyszerűen gyomorforgató, addig a TV18 szakmailag lett vállalhatatlan.

Nyilvánvaló, hogy a jövőre felálló vezetésnek az elsők között kell helyreállítania a kerületi média közszolgálati jellegét, és szakítani kell a jelenlegi vezetés módszereivel és pártkatonáival.

Szólj hozzá

fidesz hazugság polgármester 18 pestszentlőrinc pestszentimre felelőtlenség alkalmatlanság ughy pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség attila;ughy attila; hozzánemértés wermer péter kucsák lászló városgazda zrt banyár lászló TV18 wermer tamás