2013. aug 03.

Nemtörődömség Erzsébet-Bélatelepen

írta: Lmagazin
Nemtörődömség Erzsébet-Bélatelepen

koczkáné 2.jpgElkeserítő véget ért a Martinovics téren egy évvel ezelőtt nagy dérrel-dúrral, a helyi fideszes elöljárók felvonulása mellett átadott mini futballpálya sorsa.

-Az eredeti tervek szerint egy gyeptéglás 30X15-ös focipályát kaptak volna a környékbeli gyerekek, amit később bővíteni akartak és kerítéssel is körbe vettek volna. A beruházást mindannyian örömmel támogattuk és nem gondoltuk volna, hogy néhány hónap alatt az önkormányzat nemtörődömsége miatt kiég fű, bokáig ér por, és sportolásra teljesen alkalmatlanná válik a grund. – mutat körbe Koczka Józsefné, szocialista önkormányzati képviselő.

Az átadási ünnepségen Dömötör István fideszes képviselő azt nyilatkozta, hogy kétmillió forintot kalapozott össze, aminek a nagyobbik felét egy nemzeti dohányboltokat üzemeltető vállalkozó adta, a hiányzó részt pedig közpénzből biztosították, de a jelek szerint arra senki sem gondolt, hogy a füvet néha locsolni is kellene.

Tekintettel arra, hogy jelenleg a kerület több pontján is focipályákat építenek, Koczka Józsefné indítványt készül benyújtani a létesítmények önkormányzati fenntartásra, nehogy ezek a presztízsberuházások is a Martinovics téri pálya sorsára jussanak.

Szólj hozzá

mszp xviii pestszentlőrinc pestszentimre koczka józsefné erzsébet-bélatelep