2013. aug 20.

Államalapításunk ünnepén a kerületben is sor került kitüntetésekre - álhír

írta: Lmagazin
Államalapításunk ünnepén a kerületben is sor került kitüntetésekre - álhír

Államalapításunk ünnepén, Orbán Viktor ünnepi jókívánságait tolmácsolva Navracsics Tibor és Lázár János tüntette ki a kerületi díjazottakat.

csomó_1.jpgCsomó Tamás alpolgármestert, a közösség elé jó példaként ajánlva "A Magyar család" díjjal jutalmazták ki, miután még másodági rokonságát, a várpalotai székhelyű klímajavítással és beüzemeléssel foglalkozó sógorát is jól fizető megbízásokhoz juttatta.  A miniszter kiemelte, hogy példaértékű, hogy Csomó nem vár a központilag szervezett koncessziókra, és bérletpályázatokra, hanem követendő példaként saját maga tapossa ki az utat az orbáni értelembe vett modern polgári Magyarország előtt.

szlokru.JPGChladek Tibort, Lázár János "A Trafikkoncesszió középkeresztjével" jutalmazta megerősítve, hogy jövő tavasszal a független szakmai zsűri a "A tiszta vállalkozásért" díjat is neki fogja adni. (természetesen a független zsűri maga dönt a kérdésben, a miniszterelnökség még a gyanúját is el akarja kerülni a befolyásolásnak, így annak-rendje módja szerint kibővítették a Bizottságot)

A fiatal Fidelitasos esetében Lázár felhívta a figyelmet, hogy úgymond "kevesen vállalják ma büszkén azt, amit elérnek, de Chladek Tibor mind az idősek önzetlen megsegítésében, mind a fiatalok egészséges életre való nevelésében, mind a versenyképes, tiszta vállalkozások kialakításában elévülhetetlen érdemeket szerzett".

1178_0.jpgUghy Attilának ismét Navracsics Tibor tolmácsolta a Kormány megbecsülését, példaként kiemelve a sikeres életpályában, hogy a polgármester önmaga kisebb somogyi, vagy borsodi járások foglalkoztatottsági adatait hozza hónapról-hónapra. Polgármesterünket, "Az év munkavállalója" címmel jutalmazták, megemlítve, hogy ha Ughy leánygyermeknek született volna, akkor hazánkban most nem a népességfogyás, hanem a kezelhetetlen baby-boom okozna nemzetstratégiai problémákat.

kucsák kéz.jpgA díjazottaknak ezúttal mi is szeretettel gratulálunk, Kucsák Lászlóval egyetemben! A korábbi KISZ-titkár pár hónapja a "Hűség a Hazához Érdemrend Nagykeresztjét" vehette át egy meglehetősen ellentmondásos '56-os szervezettől. Kucsák 1964-ben született.

(Szerk. megjegyzés: A bejegyzés végig egy szíjjártónyi balliberális hazugság, kivéve Kucsák díja. Nem hiába; az élet a legnagyobb tréfamester.)

Szólj hozzá

orbán fidesz hazugság polgármester átverés alkalmatlanság chladek tibor pestszentlőrinc pestszentimre attila;ughy attila; kucsák lászló gyorshírcsárda dohánymutyi