2013. sze 26.

A Bajnai fórum megzavarására készül a Fidesz és a Jobbik.

írta: Lmagazin
A Bajnai fórum megzavarására készül a Fidesz és a Jobbik.

fidesz-jobbik.jpg

Szerkesztőségünk információi szerint a holnap Bajnai fórum megzavarására készül a kerületi Fidesz és a Jobbik. A kormánypárt aktivistái a szélsőjobb támogatóival közösen tervezik az ellenzéki politikus fórumának megzavarását.

Az eset nem lenne egyedülálló. Bajnai Gordon fórumait a Fidesz központilag vezényelt aktivistái iparszerűen igyekeznek megzavarni. Az elmúlt hetek híradásaiban számtalanszor találkoztunk olyan hírekkel, amikor Felcsúton, vagy éppen Baján provokálták a volt miniszterelnököt. A szerkesztőségünknek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a kerületi Fidesz és a Jobbik aktivistái közösen készülnek a holnapi fórum megzavarására. Elmondása szerint aktivistáik egy része a fórumon belük, míg egy részük az utcán készül a botránykeltésre. 

A várható provokáció hírét a szervezők nem kívánták kommentálni. Azt azonban elmondták, hogy Bajnai Gordon fórumának előkészítése során minden törvényes előírást betartottak. Az esemény helyszínére a megfelelő engedélyeket megszerezték. A fórumot a rendőrségnek bejelentették, a környék rendjének és nyugalmának biztosítása a rendőrség feladata. A szervezők bíznak abban, hogy a hatályos jogszabályokat betartva a kerületi rendőrség szabálytalanság, vagy törvénytelenség esetén a szükséges intézkedéseket időben megteszi.

Szólj hozzá