2013. nov 13.

Döbbenetes felekezeti levelet kapott a polgármester

írta: Lmagazin
Döbbenetes felekezeti levelet kapott a polgármester

2_o_ughy_attila-MTI-n-KOVACS_TAMASjpg(1).jpgAz alábbi, szerkesztőségünknek eljuttatott, Ughy Attila pestszentlőrinci polgármester számára a közelmúltban írt levelet változatlan formában tesszük közzé:

Tisztelt Képviselő Úr,

Kedves Attila!

2013.06.21.

Megdöbbenve és szomorúan néztem végig a földtörvényről szóló szavazási cirkuszt. Sajnálattal tapasztaltam, hogy Te is azok között vagy akik megszavazták azt annak ellenére, hogy tudtad a törvénybe elrejtett, a hétköznapi, egyszerű magyar emberek figyelmét elkerülő csúsztatásokat, elhallgatásokat a külföldiek és a pénzintézetek földszerzéséről amelyek sorscsapást jelentenek a magyar termőföld jövőjét illetően.

Megszegted a képviselői esküdet amelyben Isten és ember előtt arra tettél fogadalmat, hogy hazádhoz és népedhez hű leszel, hogy választóid akaratához és megbízatásodhoz híven lelkiismeretesen jársz el és minden igyekezeteddel néped boldogulását segíted elő.

Ha és amennyiben EU-s nyomásra kellett ezt a törvénybe építeni és tűzön vízen át elfogadtatni akkor ezt nyíltan el kellett volna mondani a magyar embereknek, választóiknak és nem az utolsó utáni pillanatban is a szakminiszter gyengécske hazudozásait kommunikálni a Parlamentben.

Most sem kellene a jobbik – vitathatatlanul „rendkívüli” és fenntartásokkal elfogadható – de nyílt kiállását csupán valamiféle anarchikus rendzavarásnak tekinteni – hiszen ők legalább megtették amit Ti elmulasztottatok, sajátos módon felhívták a közvélemény figyelmét a törvény rejtett csapdáira! (mellékesen politikai tőkét kovácsolva maguknak)

Képviselő Úr, Attila! Te és frakciótársaid ezzel a földtörvény üggyel elveszítettétek választóitoknak a kormányzó koalíció eddigi tisztességesnek hitt politizálásába vetett bizalmát! Súlyos hibát vétettetek aminek nagy valószínűséggel a 2014-es választásokon mérhetően negatív következményei lesznek! Kívánom, hogy ez ne így legyen!

Döntésed következményeit a történelem, esküszegésedet az utolsó ítélet fogja mérlegelni.

Lelkiismereteddel pedig magad számolj el.

Tisztelettel és keresztyéni szeretettel üdvözöl:

Tasnádi Gábor CSR

gyémánt fokozatú igazságügyi szakértő

a Budapesti Igazságügyi Szakértői Kamara örökös tagja

Pestszentlőrinci Kaszinó Egyesület alelnöke

fasori evangélikus presbiter

Szólj hozzá

ughy attila felelőtlenség alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre