2013. nov 21.

Kijárták a közalkalmazottak jutalmát

írta: Lmagazin
Kijárták a közalkalmazottak jutalmát

18.polgarmesteri_hivatal_1025x769_3.jpgHamarabb, mint szokás - de ez legyen a legkisebb gond - a XVIII. kerületi önkormányzat a szocialista képviselők múlt heti beadványára a kerületi óvodákban elkezdte az évvégi jutalmak kifizetését. - Három év óta első alkalommal végre jutalomnak is nevezhető összeget kapnak az egész évben sokszor nehéz körülmények között is kitartó közalkalmazott munkatársaink - mondta Szaniszló Sándor, az ügyet ismételten felvállaló oktatási bizottság tagja.

Külön öröm az is, hogy a mintegy félhavi nettó összeget kitevő jutalmakat ezúttal készpénzben lehet felvenni és nem kell a korábbi években adott ajándék utalványok levásárlásával bíbelődni. Arról egyelőre nincs tudomásunk, hogy a szociális és az egészségügyi ágazatban mikor kézbesítik a munkatársak számára a prémiumot és egyelőre azt sem tudni, hogy az államosított iskola rendszerben dolgozó XVIII. kerületi pedagógusok mekkora összegben és milyen formában kaphatják meg a béren kívüli juttatásaikat

Szaniszló Sándor reméli, hogy napokon belül nemcsak az óvodákban hanem minden önkormányzati intézményben kicsit jobb érzés lesz közalkalmazottnak lenni.

Szólj hozzá

jutalom közalkalmazottak szaniszló sándor pestszentlőrinc pestszentimre