2014. jan 07.

Csak az magyar, aki harsogja az „éljen Orbánt”?

írta: Lmagazin
Csak az magyar, aki harsogja az „éljen Orbánt”?

 

kézcsók.jpgVan egy újságom azoknak, akik folyton azzal a baromsággal jönnek, hogy CSAK az a magyar, aki egyben Fideszes orbánista is!

Magyar vagyok (legalábbis 5 generációra visszanézve), keresztény, katolikus és eközben piszkosul rühellem Orbán rendszerét meg az egész mutyizó Fideszes bandát! Még annyit: egyetlen felmenőm sem volt kommunista. Na most akkor mi van? Mert hogy bizony van ilyen kategória is. Olyan, aki nem zsidó, nem kommunista, nem külföldi ám mégis ellenzéki. Biztos nehéz lehet a fidesznyikeknek ezt megemészteni, de ez van! Meg az, hogy sokan vagyunk ilyenek. Mi a büdös életben nem fogjuk éltetni Orbánt! Hogy miért nem? Mert egy csaló, igazságtalan, kirekesztő és egyetlen ember akaratának mindent alárendelő rendszert épített fel, visszataszító módon kihasználva az embereket! Azért. No meg mert kizsigerelte az országot, miközben pofátlanul meggazdagította a haverokat. És mit adott eközben? Nemzeti szólamokat, nagymagyar-turul-nemzeti-hazacsakegyvan-mindenkimásellenség baromságot. És az emberek fele bekajálja! Mint a huzat. Hát ezért utálom Orbán Viktort, és ezért nem fogok soha a büdös életben rá szavazni! 

Pedig magyar vagyok. És szeretem a hazám. Nem azt a hazát, amivé ez az orbánista csürhe tette Magyarországot, hanem azt a hazát, amilyen valójában lehetne. Amilyennek én szeretném látni. Egy másokat elfogadó, szabad levegőjű, élhető, szerethető hazát, ahol az emberek éppúgy seggberúgják és elzavarják azokat a diktátorokat, akik kommunisták, mint azokat, akik szélsőjobbos populisták. Mint amilyen Orbán. Egy ravaszkodó, csavaros eszű jogász seggdugasz, aki mindig jól érzi, hogy mikor mit kell mondania a tömegeknek.

Orbán hazudik. Ami önmagában még nem volna katasztrófa (hisz melyik politikus nem teszi meg időnként), de ő eközben csal és kárt is okoz. Ráadásul ezt álszent módon a képünkbe vigyorogva teszi.

Egy ideje azt hazudják, hogy egyre jobban áll az ország, ami persze nem igaz, de szerintük ezt a fene nagy jólétet csakis nekik köszönhetjük. Meg azt is mondják, hogy a másik oldal kizárólag csak rosszat tenne az országgal, így aztán a haza érdekében csakis a Fideszre kell mindenkinek szavaznia. Aki nem teszi az a haza ellensége, vagyis hazaáruló, nemzetidegen selejt. Lószart. Ezt visszautasítom. Én csak azért is a másik oldalra fogok szavazni, mert bármennyire is széthúzó, bármennyire is összefogás-képtelen, mégis százszor tisztességesebb. Még akkor is, ha valóban volt egy rossz nyolc évük, amikor sok mindent elpuskáztak, és amikor kiderült néhány stiklijük. Még így is inkább ők, mint ez a mostani álszent banda, amelyik még a magyarságomat is el akarja venni. Hogy jönnek ők ahhoz, hogy eldöntsék ki igaz magyar és ki nem? Magyar vagyok, és elegem van Orbánékból! 

Behúzom azt a nyamvadt X –et áprilisban egy új Magyarország esélye mellé, (akárhányan is alkotják majd a demokratikus ellenzéki összefogást). Azért teszem, hogy olyan legyen végre a hazám, amilyennek látni szeretném! … Orbán mentesen.

Forrás: http://kritikusok.blog.hu/

Szólj hozzá

hazugság hazaszeretet hazug alkalmatlanság MSZP Fidesz Orbán Viktor DK Együtt2014