2014. feb 07.

Kunhalmi a demokratikus összefogás kerületi jelöltje

írta: Lmagazin
Kunhalmi a demokratikus összefogás kerületi jelöltje

kunhalmi web.jpg

Bemutatkozott a demokratikus összefogás kerületi jelöltje. Az évi közel 100 millió forintból finanszírozott kerületi sajtó lényegében a kormánypártok propagandagépezetévé silányult, és nem enged teret más pártok szereplőinek és azok véleményeiknek. Szerkesztőségünk továbbra is nagy örömmel folytatja a más vélemények és szereplők bemutatását. Ezúttal Kunhalmi Ágnesen a sor.

Kunhalmi Ágnes vagyok,

a kormányváltó összefogás jelöltje. Az elmúlt években elborzadva figyeltem, mi történik Magyarországon és azon belül is elsősorban az oktatás világában. 2010-ben még működő és értelmes iskolarendszerben éltünk. Ehhez képest ma káosz és fejetlenség veri szét az iskolákat. Van olyan kisdiák, akinek előbb volt meg a féléves bizonyítványa, mint az összes tankönyve. Mindannyian emlékszünk: itt, a XVIII. kerületben szűk egy éve 320 kisgyermeket nem tudtak első körben beiskolázni. Ennek a működésnek véget kell és véget is fogunk vetni.

Tegyünk együtt a változásért!

Április 6. egyszerű kérdésről szól. Arról szól, hogy az elégedetlen többség tesz azért, hogy egy generáció ne legyen örökre vesztese ennek a kormányzásnak. Arról, hogy mi nem félünk tenni és változtatni. Mi nem félünk a tényektől, a valóságtól úgy, ahogyan a Fidesz. Nekik van okuk félni attól, amit okoztak és annak következményeitől.

Az elmúlt hónapokban megteremtettük a kormányváltás feltételeit. A demokratikus ellenzék erőinek összefogásával most minden korábbinál nagyobb a győzelem esélye és ezzel egy új, jobb élet lehetőse. A XVIII. kerületben is elsősorban több munkahelyre, kiszámítható életre, biztonságos környezetre, élhető, normális hétköznapokra van szükség. Az új Országgyűlésnek ezért csökkentenie kell a kispénzűeket sújtó adókat, a kis- és középvállalkozások terheit. A családok és az egyedülálló, törekvő emberek mellé kell állnunk, akik a hátukon viszik Budapest és az ország sorsát. A kerületben tennünk kell a közbiztonság javításáért és az egészségügy helyreállításáért. E mellett messze kiemelkedő feladat a környezet állapotának javítása, a közterületi tisztítás, az illegális hulladéklerakás felszámolása, a valóban tiszta XVIII. kerület megteremtése. Középtávon pedig korszerű iskolarendszert kell teremtenünk a legmodernebb elérhető eszközök és tudás felhasználásával.

Beszéljük meg!

Találkozzunk a következő hetekben a kerület terein,  utcáin! Beszélgessünk, találjuk ki együtt, hogyan tudjuk helyreállítani mindazt a rombolást, amit az elmúlt években elszenvedett a XVIII. kerület és Magyarország. Szeretném Önnek elmondani személyesen, mit fogunk tenni a kerületért, ajánlatunkat az országért. Azt is szeretném tudni, mit tart Ön a legégetőbb problémának saját életében. Közösen megoldjuk a problémákat! Keressen elérhetőségeimen!

Olyan Magyarországot akarunk, ahol

  • minden gyerek tanulhat és jóllakhat;
  • aki tud és akar, dolgozhat, fizetéséből pedig megélhet;
  • minden nő szabadon megvalósíthatja önmagát;
  • a kis- és közepes vállalkozások gyarapodhatnak;
  • az idősek nyugalomban és méltóságban élhetnek.

 

Szólj hozzá

mszp remény győzelem tisztesség xviii. dk pestszentlőrinc pestszentimre Kunhalmi Ágnes Együtt2014 E2014 PM demokratikus összefogás