2014. feb 13.

Mekk Elek a Vagyongazdánál

írta: Lmagazin
Mekk Elek a Vagyongazdánál

mekk elek.jpgSzemtanúk elmondása szerint egy újabb gyöngyszemmel gazdagodott a kerületi folklór, ami a százmilliós veszteségeket felhalmozó Városgazda ténykedésével kapcsolatos. Még a novemberi hideg napok beköszöntével az egyik kerületi intézménynél (a nevét az ott dolgozók védelme érdekében nem írhatjuk meg) hivatalosan kérték a Városgazda segítségét, mert nem működött a radiátor.

Csaknem három hónap elteltével február első napjaiban megkésett Mikulásként aztán hirtelen megjelent két munkás a helyszínen. Elmondásuk szerint nem szerelni jöttek, csak felderíteni mi lehet a probléma. Miután elmentek kisvártatva megjelent újabb két szaki azzal a céllal, hogy meg kell nézni milyen alkatrészeket kell a szereléshez megvásárolni. Egy ideig tanácskoztak a dermedt fűtőtest felett, majd ők is távoztak. Még ugyanazon a napon egy következő küldöttség keretében újabb három ember jelent meg a némiképpen egy utasváróra emlékeztető helyiségben, akik nekiugrottak a munkának, első fázisként lelégtelenítve a fűtés rendszert. Egy órányi küzdelem után aztán a jelenlévők félszegen beismerték, hogy kifogott rajtuk a fortélyos radiátor, mert nincs jele annak, hogy megindulna a melegítés. Valaki azt is megkockáztatta, hogy a korábbi karbantartás során kicserélhették a régi fűtőtestet és amit felszereltek nem ugyanaz a szabvány. 

Fűtés nem lett, a Városgazda egyik kisfőnöke viszont kompenzálásként felajánlott a munkatársnőknek egy ablakcserét. Kisvártatva neki is fogtak, igaz kiderült, hogy az ajánlat csak az egybefüggő ablaksor egyik szárnyára vonatkozik és az is ferdére sikerült, így a kinyitásához két jó kondiban lévő ember szükséges. De az ajándék az ajándék, a hideg miatt meg úgysem akar senki ablakot nyitogatni.

Szólj hozzá

alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre hozzánemértés városgazda zrt