2014. feb 18.

A CÖF-CÖKA celebjei

írta: Lmagazin
A CÖF-CÖKA celebjei

Orbán felfedezettjei sokadjára bizonyítják, hogy jó pénzért bármikor rendelkezésére állnak a józan ésszel vívott küzdelemben. Gyakorlatilag ez az anyagias brigád a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Jolly Jokere,a minden kínos helyzetben bevethető csőgörény, ami megszünteti a tudati dugulásokat, eltömődéseket.

macskafogorbán.jpgA Civil Összefogás Fórum jól fizetett sztárjai közel két éve sikeresen akadályoznak meg minden társadalmi kezdeményezést, hogy a közpénzből megvásárolt bérmenetelők tömegvonulásával eltántorítsák a nemzet még gonolkodó százezreit a cselekvéstől, és legitimálják a jelenleg regnáló bűnszervezetet, annak vezetőivel Orbánnal, Lázárral és a többi megrögzött tolvajjal együtt.

Mint azt már sokan elmondták, a CÖF az adófizető állampolgárok adóforintjaiból blokkolja az adófizető állampolgárok kezdeményezéseit. Ebből a pénzből vásárolnak lejárató kampányokat, tartanak fent mocskolódó médiatermékeket, vásárolnak meg maguknak beszélő fejeket és médiafelületeket.

Ugyan ezek a  bérmenetelők minden épkézláb országban csak valami marginális kisebbség prófétái lehetnének, nálunk a fizetett százezreken túl is komolyan vehető tömegek hisznek abban, hogy pont az Európai Unióval, vagy Brüsszellel szembenkell meghatározni magunkat. Azok az emberek, akik pár éve még a muszkák ellen mentek volna menetbe, most értük szeretnének.

A fene se érti az egyszeri Békemenetest - függetlenül attól, hogy ezt koszt-kvártélyért vagy meggyőződésből teszi -, a főnökeik azonban ennél kiszámíthatóbbak. Ugyanis ezek a "díszhuszárok" még ahhoz is kevesek, hogy meghívott vendégként vegyenek részt Selmeczi Gabriella képviselőasszony lakossági fórumán, de az ingyen közpénzt meg az állami megrendelést annál jobban szeretik. A CÖF-CÖKA alapítói fideszesnek vállalhatatlanok, és még talán Vona Gábor se lépett volna be valamelyik polgári körbe, ha velük találkozik, de pénzéhségük mérhetetlen. Itt elég Széles Gábor budapesti megrendeléseire, Csizmadia állami pénzeire, vagy Bencsik kárpótlásaira gondolnunk.

patkányok.jpgÍgy marad a fizetett bohóc szerepe, aki amellett, hogy próbál eredeti lenni, mindig hátrafele kacsingat a főnökére, hogy nem lépte-e túl a szerepéből adódó lehetőségeket. De percig se sajnáljuk ezeket a közéleti patkányokat, akik majd az orbánjárás elvonultával azonnal visszabújnak fészkeikbe. Ezek a demagóg senkik, akik közéleti státuszukat azzal szerezték, hogy a Vezér valagából kilógva mindig jól megsértettek egy-egy olyan embert, vagy közösséget amely más számára már kínos volt.

Ezek az közéleti rágcsálók addig rontják itt a levegőt, és addig szívják a százmilliónyi közpénzeket, amíg a piszkos munkát el kell végezniük. Ha már kellemetlenné válnak, akkor mennek vissza a balettba ugrálni.

 

Szólj hozzá

fidesz cöf