2014. feb 18.

Kampány közben is havi félmilliót visz haza Kucsák László

írta: Lmagazin
Kampány közben is havi félmilliót visz haza Kucsák László

kucsák m1.JPG"Elfogadhatatlannak tarjuk és felveti a közpénzzel való visszaélés fogalmát, hogy Kucsák László fideszes alpolgármester, akinek a pestszentlőrinciek havi 570 ezer forintot fizetnek munkaidőben kampányol annak érdekében, hogy országgyűlési képviselőnek válasszák. Ez nem tisztességes, ezért felszólítjuk Kucsák urat, hogy április 6-ig vegyen ki szabadságot és ne vegye fel a nettó százezer forintos költségtérítését sem."- írta közleményében a XVIII. kerületi fiatalokból álló Societas.

Tény, hogy a napokban került postaládákba Kucsák László legújabb szórólapja, ahol a hét szinte minden munkanapján megjelöltek egy helyszínt, ahol napközben kampányolnak a fideszesek a jelöltjük mellett. Az általunk megkérdezett munkajogász szerint könnyen megállhat a közleményt kiadó szervezet véleménye, mert az alpolgármester munkaszerződés keretében látja el a feladatát, ráadásul nem kevés fizetségért cserébe. Így ha valakik hitelt érdemlően dokumentálnák, amint munka helyett mással foglalkozik vissza lehetne tőle követelni a munkabére le nem dolgozott részét.

Kucsák László egyelőre nem válaszolt a Societas megkeresésére, így nem tudni mi a városháza véleménye a kialakult helyzettel kapcsolatban.

 

Szólj hozzá

fidesz átverés pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló