2014. feb 25.

Akkor most kié is Ukrajna?

írta: Lmagazin
Akkor most kié is Ukrajna?

Miközben Moszkva a téli olimpiával volt elfoglalva, ami egyébként nagyszerűen sikerült és Oroszország el tudta fogadtatni új arculatát a világ közvéleményével, szorgos nyugati segítséggel Kijevben kirobbant egy különös felkelés. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a Nyugat megpróbálta ellopni Ukrajnát, amíg Oroszország az olimpia miatt cselekvésképtelen volt.”

Bármennyire is furcsa, a fenti idézet nem Brezsnyev elvtárs egyik unokájától származik. Nem fogják elhinni, ezeket a „tárgyilagos, a közvéleményt mindig tényszerűen tudósító” Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője, a békemenetek fő szervezője, a harcos antikommunista, Bencsik András osztotta meg a nyilvánossággal facebook oldalán. A témával kapcsolatban csak két dologra lennék kíváncsi:

- valóban úgy gondolja Bencsik úr, hogy Ukrajna, amelyet a téli olimpia ideje alatt az ármányos nyugat „el akart lopni” orosz tulajdon?

- ha Magyarország a nagy keleti barátkozás és a mutyiban megkötött giga-atomüzlet kapcsán most már jelentősen, évtizedekre el is adósítja magát Oroszországnak vajon szintén orosz tulajdonba kerül, melyet a nyugatnak majd esetleg ugyancsak vissza kell lopnia - ha egyáltalán igényt tart rá?

Szólj hozzá