2014. feb 26.

Kucsák hallgat honnan vannak a kampány milliók

írta: Lmagazin
Kucsák hallgat honnan vannak a kampány milliók

kucsák plakát kicsi.jpgNagy Houdini, a magyar származású egykori illuzionista is elismeréssel bólintana Kucsák László, fideszes képviselő jelölt bűvész mutatványain, ahogy kerüli a választ arra a kérdésre, hogy milyen pénzekből árasztotta el a XVIII. kerület közterületeit az arcképeivel.

Kucsák László két hónapon át hozzávetőlegesen harminc óriás plakátot és citylight-ot birtokol, de ott van az arcképe a társasházakban, az 50-es villamosokon, és számos kerületi busz oldalán is. A legvisszafogottabb számítások szerint is Kucsák kampánya sok millió forinttal haladja meg máris a hivatalos keretet, holott a választásig még öt hét van hátra. A fideszesek nyomulását felerősíti az a tény is, hogy lényegében a többi pártot kitiltották a terekről, a Fővárosi közgyűlés legutóbbi ülésén, amikor szóvá tették a példátlan eljárást az egyik jelenlévő fideszes képviselő azt mondta, az ellenzék inkább otthon ragassza ki a plakátjait.

Kucsák László három hónapja adós azzal a kéréssel is, hogy tisztázza a szerepét a 12 ezer forintos gyermek jegy botrányban, amikor ötezer hatszáz gyermek után számoltak el fejenként horribilis színházi költségeket, aminek aztán a 80%-át a művészeti alapból vissza akarták igényelni, közel ötven millió forintot kaszálva a gyermekeken. Azóta a hatóságok a tettesek nyomába szegődtek, az eljárás eredménye egyelőre még nem ismert.

Szólj hozzá

fidesz átverés xviii kucsák lászló