2014. már 03.

Szembesítés az oktatásról!

írta: Lmagazin
Szembesítés az oktatásról!

szembesites.jpg

Kunhalmi Ágnes, a demokratikus összefogás országgyűlési képviselőjelöltje nyilvános vitára hívta Kucsák Lászlót az oktatási rendszer átalakításával kapcsolatban.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa nyilvános szakmai vitára hívta Kucsák Lászlót, aki országgyűlési képviselőként, kerületi alpolgármesterként és fővárosi külső bizottsági tagként is támogatta a Hoffman Rózsa nevével fémjelzett, az oktatási rendszert érintő átalakításokat.

A demokratikus összefogás jelöltje szerint szükség van a nyilvános szakmai vitára, hiszen köztudott, hogy ebben a kormányzati ciklusban napról napra - minden jóindulatú és építő jellegű kritika félresöprésével - elbizonytalanították az iskolák működését, megfélemlítették a pedagógusokat és lehetetlen helyzetbe hozták a családokat. .

A vita időpontja 2014. március 12. (szerda) 18:00 Helyszíne a Zila Kávéház.

FONTOS TUDNIVALÓK!

A vitára a kerületi pedagógusokat várják, amelyhez a meghívót a napokban kapják meg a kerületi intézményekben dolgozók. A szervezők kérik, hogy azon pedagógus kollégák, akiket az intézményükben nem jutnak meghívóhoz előzetes részvételüket jelezzék a + 36 20 521 00 77-es telefonszámon.

Szólj hozzá

oktatás vita pestszentlőrinc pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre; Pestszentlőrinc Kunhalmi Ágnes